Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy szakítás?
Mennyire drámaiak a szakítás utáni percek?
Leülünk elmondjuk mit érzünk, de én a szakítás utáni feladatokra,teendőkre gondolok ahol már együtt éltek a felek, mik ezek és mennyi idő?
Mennyire jellemző h ilyenkor megjelenik a másik családja is?
Erre nincs standard. Max mindenki elmondja a saját tapasztalatát.
Nekem az volt hogy összevesztünk de annyira, hogy nem is akartam vele aludni ezért elmentem anyumékhoz. Este írt sms-t hogy hazacuccolt és nem akar többet látni. Másnap mentem és tényleg nem volt már ott semmije. 3 hónapig nyomoréknak éreztem magam, ő meg él mint hal a vízben, holott ő bántott meg engem. Tehát mi még csak meg sem beszéltük.
Egyik szakításom úgy történt hogy este megbeszéltuk nincs érzelem nem működik. Lefekudtunk aludni. Reggel felkelt, össze pakolt és elment.
Másik exem Németországban volt kint mikor telefonon szakítottunk.
Hazajott ,rám rontott a házban hogy egyedül vagyok e vagy van e valakim. Volt nagy kiabálás aztán elment.
Utána még telón veszekedtünk párszor de ennyi.
A másik akivel együtt éltem elutazott. Telefonon össze vesztünk, de már előtte is ment a harc köztünk.
Majd írtam neki egy SMS-t hogy amikor haza jön pakolja össze a cuccait, költözzön el, mire haza érek munkából ne is legyen ott.
Persze ott volt....
Nem akarta hogy haraggal váljunk el ezért kávét főzött mire haza értem munkából és mintha semmi sem történt volna mosolyogva mondta hogy ne veszekedjünk, váljunk el szépen stb
Akkor még megittam vele a kávét, a melóról beszélgettünk majd kikisértem és elment
Ez egyedi mindenhol...
De ami megnehezítheti a körülményeket, az az ha egyik fél sem tud aznap vagy másnap vagy hetekig elköltözni.
Ha nem tud elköltözni szülőkhöz, rokonokhoz, vagy baráthoz, vagy elmenni másik albérletbe az megint nehezebbé teszi.
Ezaz első amit minél hamarabb meg kell oldani, hogy elcuccolni máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!