Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen beszólásért szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen beszólásért szakítanátok?

Figyelt kérdés

Nem sokára lesz egy ciszta műtétem, és totál kivagyok tőle. Senki sem jókedvből megy oda.

Na most, a barátommal nem valami felhőtlen a kapcsolat, mindig beszól valamit nőkkel kapcsolatosan, amivel nekem csak rombolja az önbizalmam. Pl., hogy x és y milyen jó nő, ennek milyen jó a segge, meg hogy xy-hoz valami jobb pasi illene,…stb. Rászóltam, kevesebbszer jegyez meg ilyen dolgokat, de attól még tudom kiről mit gondol…

Udvariasságból mondja nekem is, hogy milyen jól nézek ki, de ezek utàn valahogy nem tudom elhinni neki… Lényegre térve, feljött kettőnk között a téma az egészségügyi állapotomról, és hogy mennyire tartok a műtéttől, elmeséltem, hogy vágni fognak, majd fintorogva azt mondta, hogy nem akarja, hogy a testemen látszódjon a vágás nyom… Ez pedig nálam teljesen kiverte a biztosítékot, mivel úgy fejezte ki magát, hogy látható vágással már nem is tetszenék neki. Összevesztünk, persze én voltam a hibás a végén, mert ő nem ezt mondta, meg mert én mindent túl gondolok… Akkor is b@szott rosszul esett, mivel nem tehetek erről az egészről, és én sem szeretnék nyomokat a testemen, de muszáj elvégezni.. Órák óta csak sírok a kijelentésén, meg még a közelgő időpontok miatt pluszban ideges vagyok, és nagyon elgondolkoztam a szakításon.. Ilyen időszakban támogatásra lenne szükségem, nem arra, hogy a pàrom azt mondja nekem, hogy fujj hogy fogsz kinézni…

Màr régebben is volt, hogy NAGYON megsértett 1-2 mondattal, de nàlam ez volt az első, ami sírásra késztetett, amin teljesen kiborultam. Jogos lenne a szakítás?

2022. jún. 7. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj.

Ezek az egyedek agymosottak, nem látnak ki a filterek és effektek világából. Pedig a valóélet ilyen, megbetegszünk, padlóra kerülünk, változunk, öregszünk. De mindig az egészség a legfontosabb. Én a császáros hegemmel is boldog vagyok, soha nem adnék egy ilyen ripacs véleményére. A ciszta műtét szerintem jóval kisebb vágás lesz, idővel pedig szépen elhalványul.

2022. jún. 7. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem nevezném “férfinak”. Még csak egy éretlen kisfiú, remélhetőleg majd felnő. De ne játssz mellette óvó nénit, inkább keress egy normális férfit.
2022. jún. 7. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már rég szakítottam volna. Amúgy meg nem fog látszódni a vágás nyoma, 1-2 ötlés, laparorszkópos műtét, és pár év múlva nyoma sincs.
2022. jún. 7. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki kerekesszékben ül, másnak hiányzik a méhe (nem alakult ki), és mégis kitart mellettük a párjuk.

Ha ez a véglény egy picike heg miatt is elhagyna, akkor nem érdemes rá pazorolni az időt, energiát. Hidd el, valakinek akkor is te kellenél, ha ne adja az ég, az arcod közepén lenne egy varrat.

2022. jún. 8. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
3 vágás is van rajtam és mindhárom szépen begyógyult, ne aggódj minden rendben lesz! (ne haragudj, de a barátod elég tahó) Kitartást a műtéthez és a lábadozási időszakhoz. 🙂
2022. jún. 8. 07:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz veled, ha ráncosodsz szerinted? Takarító-háztartásvezető leszel otthonában ingyen, amíg ő plázamacázik;)

Lényegében téged sem az eszedért-személyedért "szeret" a mókusod...

De, ha ez a mókus az álmod, akkor tetozól oda egy "rendszámtáblát" és elfedted a gondot számára;)

Persze, ha van eszed, kidobod a mókuskádat.

2022. jún. 8. 08:22
 17/17 anonim válasza:
100%
Ha azon izgult, hogy mi lesz a külsőddel és nem azon, hogy belül mit érzel emiatt akkor a külsőd érdekli. Tehát felszines és tényleg semmi pozitívat nem írtál róla. Meg hát ha régebben is ennyire megsértett nincs miről beszélni. Szakíts, jobban érdemelsz!
2022. jún. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!