Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a pàrom egy Vita közben,hogyan tegyem ezen tùl magam ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 18:32
1/13 anonim válasza:
Sehogy! A fizikai erőszak megbocsájthatatlan. Aki egyszer megüt, megteszi majd még 100x.
3/13 anonim válasza:
Kérdező, szakítanod kellene a pároddal. Hogy néz ki a helyzet, mennyire függsz a párodtól? Van hová menned? Meg tudsz élni egyedül? Vagy már teljesen el vagy szigetelve?
Ha van külsérelmi nyom, akkor mindenképp vetess látleletet és tegyél rendőrségi feljelentést, valamint kérj távoltartási végzést.
Ha nincs külső nyom, akkor szimplán csak szervezd meg, hogyan tudsz eltűnni a párod életéből. Bátran kérj segítséget! Rokonok, (egykori) barátok, barátnők, ismerősök. Engem anno másfél év hallgatás utàn hívott fel egy barátnőm, hogy bajban van. Nem volt kérdés, hogy segítek. Ezt most csak azért írom, hogy az ne legyen visszatartó erő, ha valakivel régen beszéltél.
4/13 anonim válasza:
Add vissza neki
Ha nem kapcsol és újból megüt hagyd el
Ennyi
5/13 anonim válasza:
Minél hamarabb hagyd el! Én nem tettem meg az első pofon után, mert jött az ígérgetés, hogy bekattant és soha többé nem fordul elő. Az utolsó alkalommal alig bírtam kiszabadulni a szorításából, nagyon durván fojtogatott. Ott megfogadtam, hogy soha többé, senkinek nem engedem még azt sem, hogy a hangját felemelje rám.
6/13 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: hagyd el, és költözz el a Vita közből.
7/13 anonim válasza:
Nem érdemli meg az ilyen, hogy bárki is szeresse. Mindegy, mi volt az ok, hagyd a francba. Való igaz, ha 1× megtette, megteszi máskor is.
8/13 anonim válasza:
A következő majd a nyeles fejsze lesz... Szerintem nem kéne megvárni, bár ez csak tipp...
10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok.Simàn veszekedtünk valamin ,de semmi extra.Es Akkor vezetes közben Akkorat vágott a szamra Hogy felrepedt alul es felül ..Azonnal megalltam es mondtam Szalljon ki .Otthagytam az Ut szélèn.Azota se lattam .
2022. jún. 5. 22:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!