Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért is lenne hibás a férfi?
Adva van a "helyi nagy kan". Az a pasi, aki a városban, melóhelyen, suliban,...minden nőt megkap, majd 1-2 dugás után dob.
Ha egy nő, enged neki, majd őt is kidobja, akkor miért kell a pasit támadni és alázni mindenkinek, mikor a nő volt az idióta?
"nem tudom, miért kellene úgy tekintenem magamra, hogy biztos én pont csak arra vagyok jó."
Megfordítom: Miért tekintesz úgy magadra hogy melletted jó lenne lekötnie magát egy olyan férfinak aki bárkit megkaphat?Az ilyeb fantazmagóriákkal rendelkező nőknek az teszi a legjobbat ha jó sokan beletörlik a lábukat :DDD
Elnézést, hogy nem úgy tekintek magamra, mint valami értéktelen, szubhumán kapcarongyra. :) Az elképzelhetetlen egyeseknek, hogy attól, hogy valaki sok nőnek tetszik, jól néz ki és van karizmája, akar társat? Szerintem ti vagytok valami alja szinten lelkileg, elvakít a frusztáció és az irigység, és abból indultok ki, hogy ha csettintésre jó pasivá válhatnátok, akkor bosszúhadjáratot folytatnátok a "szemét" nők ellen.
Közben a valóság az, hogy az ember alapjáraton társas lény, és attól, hogy valaki vonzó férfi, nem lesz egyből valami szociopata, akinek az a jövőképe, hogy több 100-1000 nőt dugjon meg aztán dobjon el, hanem akarhat párt, szeretetet, családot a megfelelő emberrel.
Az is téged minősít, ha benned az dühöt kelt, hogy én úgy gondolom, hogy én jó pár lehetek.
Ő egy sportos, helyes, értelmes pasi, én pedig egy vékony, sportos, szépnek mondott nő, ráadásul ugyanazt tanultuk, közös érdeklődés is megvolt, mi a jó francért alacsonyítottam volna magam olyan szintre lelkileg, hogy azt gondoltam, hogy én biztos csak egy 1-2 patronos kapcarongy lehetek egy velem egy "szinten" lévő, nekem udvarló férfi számára?!
Bp mondjuk nem faluhely.
Honnan is kéne tudnom pl, hogy éppen hány nőt szédített, vagy ba$zott meg előttem?
Nekem volt elég sok alkalmi kapcsolatom. Egy szex után ha nincs semmi, nem fogom magam átba$zva érezni, sose éreztem, ha nem volt hülyítés.
3 emberke (vagy legyen féregnyúlvány?) igen, kijátszott.
Ebből 2 szédített, hogy kapcsolatot akar, majd 1 dugás után eltűntek (érzelem nem volt, csak azèrt ez így megalázó helyzet).
A harmadik viszont minősített eset, ott ennél gusztustalanabb volt a felállás.
Nem gondolnám, hogy én voltam a hibás.
(Dobtak amiatt is, mert nem raktam szét a lábam... Ja, hogy akkor meg azért vagyok hibás... oké...)
14-es. Átverni azt lehet, aki hagyja. Emberismeret esetleg?
Ha meg nem rakod szét a lábad és ezért dobnak, az pont nem téged minősít. Ebben az egy esetben nem nyert a csaló. Ha már viszont megdugott, neki eggyel több a szám, amit gyűjtöget. Semmi kárt nem szenved belőle, ha átver és te hagyod.
Én szeretek tiszta lappal játszani, és elvárom ezt a másik féltől is. Értsd: Ha ismerjük egymás szándékát, akkor ott van az esély mindkettőnknek, hogy eldöntsük, akarunk-e élni adott formában a lehetőséggel, avagy sem.
Megvezetni a másikat akkor is gusztustalan.
(Szex után szó nélkül felszívódik, majd hetekkel később előkerül a semmiből, azt neki áll följebb, mi az, hogy én le se szarom 🤔)
Hát, amit ezek az önjelölt Casanovák nyújtanak, enyhén szólva igen...
Persze, sok idióta nő lehet bekamuzza az egójuknak, hogy jó volt.
Én lazán odavágtam, hogy ezért kár volt levetkőznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!