Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyenkor miért is lenne hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor miért is lenne hibás a férfi?

Figyelt kérdés

Adva van a "helyi nagy kan". Az a pasi, aki a városban, melóhelyen, suliban,...minden nőt megkap, majd 1-2 dugás után dob.

Ha egy nő, enged neki, majd őt is kidobja, akkor miért kell a pasit támadni és alázni mindenkinek, mikor a nő volt az idióta?

2022. jún. 3. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

"nem tudom, miért kellene úgy tekintenem magamra, hogy biztos én pont csak arra vagyok jó."

Megfordítom: Miért tekintesz úgy magadra hogy melletted jó lenne lekötnie magát egy olyan férfinak aki bárkit megkaphat?Az ilyeb fantazmagóriákkal rendelkező nőknek az teszi a legjobbat ha jó sokan beletörlik a lábukat :DDD

2022. jún. 3. 16:05
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Elnézést, hogy nem úgy tekintek magamra, mint valami értéktelen, szubhumán kapcarongyra. :) Az elképzelhetetlen egyeseknek, hogy attól, hogy valaki sok nőnek tetszik, jól néz ki és van karizmája, akar társat? Szerintem ti vagytok valami alja szinten lelkileg, elvakít a frusztáció és az irigység, és abból indultok ki, hogy ha csettintésre jó pasivá válhatnátok, akkor bosszúhadjáratot folytatnátok a "szemét" nők ellen.

Közben a valóság az, hogy az ember alapjáraton társas lény, és attól, hogy valaki vonzó férfi, nem lesz egyből valami szociopata, akinek az a jövőképe, hogy több 100-1000 nőt dugjon meg aztán dobjon el, hanem akarhat párt, szeretetet, családot a megfelelő emberrel.

Az is téged minősít, ha benned az dühöt kelt, hogy én úgy gondolom, hogy én jó pár lehetek.

Ő egy sportos, helyes, értelmes pasi, én pedig egy vékony, sportos, szépnek mondott nő, ráadásul ugyanazt tanultuk, közös érdeklődés is megvolt, mi a jó francért alacsonyítottam volna magam olyan szintre lelkileg, hogy azt gondoltam, hogy én biztos csak egy 1-2 patronos kapcarongy lehetek egy velem egy "szinten" lévő, nekem udvarló férfi számára?!

2022. jún. 3. 16:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szerinted emberek nem képesek változni? Te sem? Ha egy kapcsolatban elkövettél egy hibát, onnantól minden ember könyveljen el selejtesnek, aki nem tud fejlődni?
2022. jún. 3. 18:00
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Bp mondjuk nem faluhely.

Honnan is kéne tudnom pl, hogy éppen hány nőt szédített, vagy ba$zott meg előttem?

Nekem volt elég sok alkalmi kapcsolatom. Egy szex után ha nincs semmi, nem fogom magam átba$zva érezni, sose éreztem, ha nem volt hülyítés.

3 emberke (vagy legyen féregnyúlvány?) igen, kijátszott.

Ebből 2 szédített, hogy kapcsolatot akar, majd 1 dugás után eltűntek (érzelem nem volt, csak azèrt ez így megalázó helyzet).

A harmadik viszont minősített eset, ott ennél gusztustalanabb volt a felállás.

Nem gondolnám, hogy én voltam a hibás.

(Dobtak amiatt is, mert nem raktam szét a lábam... Ja, hogy akkor meg azért vagyok hibás... oké...)

2022. jún. 9. 14:47
 15/22 anonim ***** válasza:

14-es. Átverni azt lehet, aki hagyja. Emberismeret esetleg?

Ha meg nem rakod szét a lábad és ezért dobnak, az pont nem téged minősít. Ebben az egy esetben nem nyert a csaló. Ha már viszont megdugott, neki eggyel több a szám, amit gyűjtöget. Semmi kárt nem szenved belőle, ha átver és te hagyod.

2022. jún. 9. 15:34
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Mert a dugás a nőnek rossz? Ha két ember szexel, a férfi nyer, a nő veszít? Kuurva érdekes hely az agyatok.
2022. jún. 9. 15:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem rossz, ki mondta ezt? Az a rossz, ha a csávó eteti, reményt kelt benne, aztán megdugja és otthagyja. Na ez az ami egyenlően mindkét fél hibája, de a csávónak semmit se jelent, nem bánkódik.
2022. jún. 9. 15:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Aki nem teheti meg, az nem is teszi. Aki meg megteheti, az hadd csinálja, amíg van rá női jelentkező. Nem tudom egyik felet se rosszabbnak látni a másiknál, a szex az jó mindkettőnek.
2022. jún. 9. 15:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek tiszta lappal játszani, és elvárom ezt a másik féltől is. Értsd: Ha ismerjük egymás szándékát, akkor ott van az esély mindkettőnknek, hogy eldöntsük, akarunk-e élni adott formában a lehetőséggel, avagy sem.

Megvezetni a másikat akkor is gusztustalan.

(Szex után szó nélkül felszívódik, majd hetekkel később előkerül a semmiből, azt neki áll följebb, mi az, hogy én le se szarom 🤔)

Hát, amit ezek az önjelölt Casanovák nyújtanak, enyhén szólva igen...

Persze, sok idióta nő lehet bekamuzza az egójuknak, hogy jó volt.

Én lazán odavágtam, hogy ezért kár volt levetkőznöm.

2022. jún. 9. 15:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok (és #14es), kiegészítem. Az 1 alkalmasokra értettem. A "minősített esetem" sajnos igen jó volt az ágyban, amíg azt hazudta, hogy együtt vagyunk. Miután kihajítottam (mert a szemete még erre se volt képes), és még 2x dugtam vele, az pocsék volt. (Igaz, legalább akkor már nem nekem hazudott, hanem másnak... 🤔)
2022. jún. 9. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!