Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyenkor miért is lenne hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor miért is lenne hibás a férfi?

Figyelt kérdés

Adva van a "helyi nagy kan". Az a pasi, aki a városban, melóhelyen, suliban,...minden nőt megkap, majd 1-2 dugás után dob.

Ha egy nő, enged neki, majd őt is kidobja, akkor miért kell a pasit támadni és alázni mindenkinek, mikor a nő volt az idióta?

2022. jún. 3. 14:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%

Mert valszeg hülyítette vmi dumával ahelyett hogy korrekten megmondta volna figyelj szivi ez csak szex vagy vállalod vagy nem en nem igerek semmit.

De akit szerelemmel stb vel hülyítenek az dobás után átverve érzi magát és jogosan.

2022. jún. 3. 14:21
 2/22 A kérdező kommentje:

1.

Kalapács.

Ha 10 ismerősödnek eltörte az ujját mikor rácsapott, akkor te elhinnéd, hogy pont a te kezednek jót fog tenni?

2022. jún. 3. 14:24
 3/22 anonim ***** válasza:
13%
azért tegyük hozzá, azok a nők, akiknek elképzelhetetlen egy érzelmi kötődés nélküli futó kaland, minden alkalmit és minden szexkapcsolatot hajlamosak úgy tekinteni, hogy a férfi kihasználja a nőt
2022. jún. 3. 14:26
 4/22 anonim ***** válasza:
16%
Csak a szájuk jár. Következő héten ugyanilyennel mennek el, mert jól néz ki. Más nem számít nőknek.
2022. jún. 3. 14:27
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
2. Mindenki tud szerelmes lenni. Az alfák is. Az alfák is sírnak elhiheted.
2022. jún. 3. 14:29
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Mert vannak alfanők is;)
2022. jún. 3. 14:30
 7/22 anonim ***** válasza:
1%

Az a nő, aki ilyenekkel lefekszik, az csak maga alatt vágja a fát. Én pl. ha megtudnám, a közelembe nem engedném, akárhogy néz ki.

A férfi csak teszi a dolgát, amíg működik a játék, miért ne.

2022. jún. 3. 14:36
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Akkor hibás a férfi, ha átveri a nőt. Ha a nő tudja, hogy milyen az a férfi, akkor már tényleg maga tehet róla, ha ilyen szituba keveredik.
2022. jún. 3. 15:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert attól, hogy XY-nal meg Jolikával hogy viselkedett, attól még hülyítette a nőt és hazudott neki. Nyilván van felelőssége a nőne is, de attól még hibás lesz a pasas, hogy "jó, de már hány nővel megcsinálta előtte". Akkor elvileg az a gyilkos is ártatlan, aki már ölt korában.
2022. jún. 3. 15:47
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem volt egy ilyen exem.

Nem értem, miért lenne rám nézve szégyen, miért vágtam volna magam alatt a fát.

Tudvalevő volt, hogy sok nővel lefeküdt, több tucattal. Viszont voltak komoly kapcsolatai is, tudott szerelmes lenni. Nem tudtam semmi olyasmiról, hogy bárkinek szerelmet hazudott volna, akitől csak szexet akart, és olyanról sem, hogy a barátnőit megcsalta volna (sőt, ő kihangsúylozta, hogy nem, és a közös ismerősök között sem terjedt egyéb. Én pedig nem úgy tekintek magamra, hogy egy "szódával elmegy" nő lennék, tehát arra gondoltam, velem is lehet komoly kapcsolata, pláne, hogy udvarolt, és afelé terelte a dolgot, hogy komolyat szeretne, érez már irántam + rengeteget beszélgettünk értelmesen, mélyen.

Tény, hogy viszonylag rövid kapcsolat volt, és nagyon nem kell jó vége, DE én vetettem véget neki, és olyasmira sose derült fény, hogy ő hazudott volna arról, hogy kapcsolatot akar tőlem.

Olyan történt bőven a szakítás után, hogy egy közös ismerősnek (olyannak, aki velem nem volt nagyon beszélőviszonyban) azt kamuzta, hogy csak egyszer megdugott, és utána én nem fogtam fel, hogy ez ennyi volt, mert még a szex is xar velem, és erőszakosan üldöztem a szerelmemmel. :D

Ezt nyilván bosszúból, sértettségből mondta, mivel tárgyilagosan nézve nem volt igaz egyszerűen + nem volt annyira hozzászokva, hogy ki legyen dobva.

Szóval nem mindig olyan fekete-fehér a dolog.

Egyébként akkor sem szégyelltem volna magam, ha ő dobott volna engem. Mint írtam, voltak már előtte is a kalandokon kívül komoly kapcsolatai, szóval nem tudom, miért kellene úgy tekintenem magamra, hogy biztos én pont csak arra vagyok jó.

2022. jún. 3. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!