Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar hirtelen mindenki feleségül venni, bizonyitani, amikor szakitok? Hirtelen én leszek a nagy ő, ha kidobok vkit?
És komolyan is gondolják, tűzbe is mennének.
Annyira sajnálom hogy mindig csak utólag akarnak bizonyítani, amikor már késő, és semmi értelme nincs.
Pedig ezt már előre jeleztem a legutóbbinak is, elmondtam már ezt neki előre hogy látod exem utólag sír csak, és jön rá. Remélem te nem.
És ő is beleesett ebbe a csapdába. Nekem fáj jobban szerintem, hiába ő drámázik.
Dehogy gondolják komolyan! Ez csak a te naívságod.
Csak kapálóznak, mert ők jól érezték magukat a kapcsolatban, és nem akarják még lezárni. Ezt nemtől/kortól függetlenül mindenki megjátssza, akivel szakítottak, főleg, ha nem számít rá.
Egyszer már szakítottatok, három teljes napra, ha jól emlékszem. Vissza is fogadtad, és le is írtad, hogy mennyire figyelmes lett, és te mennyi mindenben segítettél neki megváltozni. Ezek szerint nem ment az "átnevelés".
Szerintem ne agyalj ezen, örülj neki hogy új életet kezdhetsz. Gondolj arra, hogy nem kell "kiugranod az autóból amikor nyaralni mentek, ha leszorítaná a kezed" (tegnapelőtti kérdésed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!