Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha barmit kerhetnetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1992Dávid kérdése:

Ha barmit kerhetnetek a baratnőtőktöl de telleg bamit (bizonyitani akar) mit kernetek?

Figyelt kérdés
Csak kicancsi vagyok nem fogok kerni nem az a tipus vagyok es egyebkent is csomo dolgot tessz de kivancsi vagyok minden katerogiaban mit kernete
2017. jún. 13. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy Ferrarit.
2017. jún. 13. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Hogy ne tegyen ilyen kijelentéseket.
2017. jún. 13. 10:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki ne mondjon ilyent mer el ülteti a bogarat a fülemben !!!
2017. jún. 13. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Egy helyesírási kézikönyvet kérnék a helyedben.
2017. jún. 13. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
borotválja le a fejét:D
2017. jún. 13. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Hogy pakoljon ki mindent az asztalra és 2 hétig éljen a kertben egy sátorban.

30/f

2017. jún. 13. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit akar bizonyítani? :)

Bár én nő vagyok, de az a tapasztalatom, hogy ha egy nő elmélyül a Tantrában vagy csak úgy általában az indiai szexuálkultúrában, az mindkét oldalon elég magasan megdobhatja a közös erotikus örömöket :)

2017. jún. 13. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagy azt kérném hogy legyen a szexrabszolgám, vagy legyen benne a tantrikus szexben.

Tudom furcsán hangzik, de nem értem a nőket akik "szeretkezni" akarnak, de közbe csak dugni tudnak.

2017. jún. 13. 15:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Röviden nem igazan tudja kimutatni mit erez (mar sokat javult de nehezen beszel nyilmeg) tudja hogy nekem ő a minden csak ő kell es barmit meg tennek es ezt sorra meg teszem es ereztetem de ő is akarja viszonozni mondtam neki eleg ha meg tanul komonikalni es elmondja mit erez milyen mik a ertek rendje de tetben is akarja mert én mindig meg lepem viraggal meg lepi randik figyelek ra törödök vele es ő is törödik velem de egy lany mivel tudna meg lepni ezen agyal akar kedveskedni es mondtam ez hogy igy gondolja böven eleg de magamban agyalok hogy ha kerhetek barmit mit tennek es erdekel mas mit tenne ?
2017. jún. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!