Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy csak szexet akar?
Van egy srác, akivel randizni fogok a napokban. Már megbeszéltük az időpontot is. Eddig hol írogattunk egymásnak, hol felhívott, de mindennap beszéltünk.
Ismerőseim mondták viszont, hogy legyek óvatos mert sose lehet tudni, és attól, hogy rendes, akarhat szexet. Hozzáteszem eddig semmilyen célzást nem tett rá, de sajna az ismerőseim elérték, hogy elkezdjek kissé kételkedni.
A kérdésem, hogy tényleg előfordulhat, hogy valaki azok után, hogy ennyire rendes és érdeklődő, csak a szexre hajt?
Nem akarok naiv lenni, de egy hárpia sem, aki a legrosszabbra számít.
Köszönöm a válaszokat.
21L
Addig nem tolod le a bugyit ameddig meg nem győződtél róla, hogy ez az ember nem csak a oda akar bejutni. Ha nem győz meg vagy nem bírja teljesíteni az elvárt szintedet akkor ennyi, mehet máshoz.
Minden nőnek így kellene viselkedni és nem néznék annyit rïbinek mint ahányat jelenleg.
F
"Attól még hogy rendes, akarhat szexet". Amit a barátaid mondtak, szín igaz. A rendes emberek is szoktak/szeretnek szexelni. De ahogy te is mondtad, már valóságszagúbban, max nem CSAK arra hajt. Egy randira még el lehet menni hót nyugodtan. A számodra előnytelen helyzeteket meg kerülni, úgy ahogy alapból. Nem kocsikázunk, nem megyünk kihalt környékre, nem veszünk menekülésre alkalmatlan lábbelit, nem választunk olyan ruhát amiben csak az vág alánk aki nem akar, nem isszuk le magunkat a sárga földig stb.
30/f
Tuti hogy szeretne szexelni, kérdés hogy emellé kapcsolatot is :D
Ha túl hamar adod magad, akkor az eredeti kapcsolati szándékról is letehet, ezt azért jobb ha tudod.
Természetes, hogy szeretne szexet is, hiszen nyilván nem tetszenék neki és nem hívott volna randira, a kérdés az, hogy akar-e ennél többet.
Én nem vagyok olyan, aki rögtön letolja a bugyit. Ha rajtam múlik első randin még csók se lesz, de ha mégis elcsattan, nem fog megállni a világ, csak ne kezdjen el taperolni, mert azt nem bírnám.
Remélem nem taposok bele nagyon a világodba, de nem attól lesz értékes egy csaj, mert görcsösen ragaszkodik a bugyijához.
Persze, attól sem, ha rögtön eldobja.
Sőt a kapcsolat sem emiatt lesz tartós. Egy 3 éves kapcsolatomban az első héten feküdtünk le, egy 4 évesben az első randin. Erre vaj gombot. Egyik sem emiatt ment tönkre.
#2 tök hülyeséget írt. Látszik, hogy pasi és életében nem került még olyan szituációba, hogy valaki eljátszotta, hogy komolyat akar, közben nem. Nem olyan könnyű azt kiszűrni. Ha a 10. randiig vársz, akkor sem biztos, hogy többet akarna szexnél. Soha nem azon múlik, hogy mikor van szex, ha valaki járni akar veled, annak tökmindegy. Ettől függetlenül én az "5. randiig semmi" szabályhoz tartom magam(csók lehet, de ért már pár csalódás és nem akarok szexelni, amíg a másik felen nem érzem, hogy odalenne értem).
21L
Miért nem inkább akkor szexelsz amikor te is szeretnél ?
30/f
#9 a jó szex nem elég egy kapcsolathoz. Kell hozzá, de kevés önmagában.
Másrészt meg tök jó, hogy azt mondod, feküdjünk le egyből a pasival, de ha ez tényleg így van, akkor meg r*b*ncnak tartotok :D Fuck férfi logic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!