Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy csak szexet akar?
Van egy srác, akivel randizni fogok a napokban. Már megbeszéltük az időpontot is. Eddig hol írogattunk egymásnak, hol felhívott, de mindennap beszéltünk.
Ismerőseim mondták viszont, hogy legyek óvatos mert sose lehet tudni, és attól, hogy rendes, akarhat szexet. Hozzáteszem eddig semmilyen célzást nem tett rá, de sajna az ismerőseim elérték, hogy elkezdjek kissé kételkedni.
A kérdésem, hogy tényleg előfordulhat, hogy valaki azok után, hogy ennyire rendes és érdeklődő, csak a szexre hajt?
Nem akarok naiv lenni, de egy hárpia sem, aki a legrosszabbra számít.
Köszönöm a válaszokat.
21L
#10 Soha egyetlen becsületes nőt sem ri_ancoztam le. A ri_anc számomra kétféle értelemben létezik:
1: a hivatásos
2: aki elárulja a saját becsületét, elveit és a társát is
Semmi köze hozzá, hogy hány pasival volt és hányadik randin feküdt le velük. Voltam úgy randizni egy pubban, hogy a csaj közölte velem a felénél, hogy lefeküdt a csapossal, akitől a sörömet kaptam.
Nem ri_ancoztam le, együtt voltunk hónapokig.
9-es vagyok.
Igazad van, nem elég. De nem fogsz senkivel sem együtt maradni ha pocsék a szex. Csak úgy, mint ahogy kevés egy kapcsolathoz, épp annyira szükséges is. Másrészt én sosem kérdeztem meg az exeimet kivel voltak, hány barátjuk volt. Engem mindig is a jelenlegi énjük érdekelt, nem a múltjuk. Ha én veszem észre a rossz tulajdonságait, amiket nem tolerálok, ugyanúgy szakítás lesz a vége. Ugyanúgy lehet szakítani fél év után is. Az egész párkapcsolatosdi egy véget nem érő folyamat, mindig tanulsz a másikról valamit. De most csak azért korlátozni a szexet hetekkel későbbre, mert attól azt hiszik egyesek, hogy majd nem fogják őket dobni...
Sok mindennek kell teljesülnie egy kapcsolatban ahhoz hogy működjön. Nem a szexel érdemes várni. De ez csak saját vélemény.
Tök egyszerű: mást nem akar. Beszélgetni, közös programot, megismerni, tervezni (rövid távon), nem te érdekled, csak a tested.
Te meg akkor feküdj le vele, ha kívánod és szeretnéd. Nem kell ezen ennyit vergődni, hogy lefeküdtetek és vége van. Lehet, hogy pont te dobod ki első szex után. Akkor te most kihasználod? Ugyan már...
Nem kell elsőre ágyba bújni, de nem is kell ekkora feneket keríteni a szexnek.
Hékás. Álljon meg a menet.
Egy szóval sem említettem, hogy én hetekig akarom húzni a szexet, sőt azt se állítottam, hogy így akarnám próbára tenni a srácot.
Az én kérdésem csak annyi volt, hogy létezhet-e olyan, hogy valaki ennyire rendes, de nem akar kapcsolatot??
Értem, hogy szexet akarna, ez természetes, nyilván én is akarnék szexet tőle, másképp nem tetszene és nem akarnám megismerni. :)
Csak én viszont nem alkalmi kapcsolatot keresek, hanem hosszú távút.
- ha felesége vagy barátnője van (tudom, hogy ez alapvetőnek kéne lennie, de sokak, többek között számomra sem volt az. Lehetsz te a világ legszebb nője, soha nem fogja elhagyni érted a párját. Szörnyen hangzik, de sajnos így van)
- UTÁL a magánéletéről beszélni
- abszolút a szavak embere, kiválóan tud manipulálni sokakat, tudja, hogy mit és hogyan mondjon neked, hogy nedves legyen a bugyid
- szó sincs arról, hogy veled bármilyen normális programot tervezzen, sőt, napközben szinte kizárt a találka. Amilyen programok mégis szóba jöhetnek: menj fel hozzá netflixezni, menj át hozzá, meg akar lepni egy szép gyertyafényes vacsorával, kocsikázzatok, menjetek el egy bárba, találkozzatok egy buliban/szórakozóhelyen, stb.
- utál veled nyilvánosan mutatkozni, legtöbbször nem is fog, ha mégis úgy alakul, a lehető legtávolságtartóbb lesz veled
- ha mégis egyszer visszamondod a találkát, nem akarsz vele szexelni, eleinte próbál meggyőzni, majd mikor látja, hogy esélytelen, hihetetlen düh és méreg árasztja el
- szintén mérges lesz és nem fog addig keresni téged, amíg menstruálsz
- az együtt töltött este után ha nálad voltatok, reggelre már hűlt helye lesz, ha nála voltatok, ezeregy kifogásra hivatkozva haza fog küldeni az aktus után
- minden beszélgetésetek a szex köré épül, még akkor is, ha te másról kezdesz el beszélni
- sosem a személyiséged, arcod, hajad dicséri meg, csakis a testedre, alakodra tesz megjegyzést
- csak akkor hajlandó veled beszélni, válaszolni, ha neki épp úgy tartja kedve
- nem fordít időt arra, hogy megismerjen téged, tulajdonképp nem is érdekled e téren
- nem köntörfalaz, kerek-perec kimondja, hogy miket csinálna veled, mit fantáziál rólad
- mihelyst azt érzi, hogy te elkezdtél többet érezni iránta, eltűnik napokra, hetekre, hónapokra
- bármilyen külső előjel nélkül is el szoktak tűnni hetekre, hónapokra
- ha tudja, hogy tudsz a feleségéről, akkor azzal a dumával fog jönni, hogy már nincs otthon szex, tulajdonképp ők már nincsenek is együtt, végülis már válófélben vannak
- meg mer magának engedni egyfajta stílus veled szemben, egy csepp tisztelet nincs benne feléd, a hangsúlyból lehet érezni, hogy lenéz téged
Nagyon meglepődtem, hogy jött még egy válasz erre a kérdésemre. Az említett sráccal azóta is együtt vagyunk. :D Szóval szerencsére nem kellett aggódnom.
Már együtt élünk, felvállal a barátai előtt, vannak közös programok, kíváncsi a véleményemre, támogatjuk egymást, szóval nem használt ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!