Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol erzem hogy csak szexet akar?
Neten ismerkedtunk meg, eleg sokat beszelgettunk az utobbi heten de meg nem talalkoztunk mert kb 250 km van koztunk, viszont rendszeresen jar ide, ahol elek, igy tervezzuk hogy talalkozunk, csak mst az unnepek kozbezavartak. Sokmindenrol beszelgettunk, nagyon jol megertjuk egymast. Minden nap ir, keres, erdeklodik, de nem eroltet semmit, szoval tenyleg jol elvagyunk. Nagyon varjuk mar a talalkat.
Viszont az utobbi napokban elkezdtunk kepeket kuldozgetni egymasnak (az o kezdemenyezesere), amikre mindig azt irja, hogy szep, szexi vagyok, ami kedves de ezek miatt ugy erzem szexre megy. Ma azt irta, mindig beindul mikor meglatja a fotom. Inkabb elkoszontem... Habar mar multkor is azt irta, hogy nem szex remenyeben akar talalkozni, hanem mert erdeklem, az ilyen uznetek megsem ezt erositik bennem.
En reagalom le tul erzeknyen es normalis, hogy ilyeneket ir vagy tenyleg csk szexre megy?
Felek, hogy behulyit es csk ki akar hasznalni...
Egy kérdés a válasz előtt :
Pontosan ki fog költözni?
Szerintem csak szexre megy.
Én is csak kizárólag olyan nővel tudok komoly kapcsolatot elképzelni akit abszolút nem találok vonzónak és egyáltalán nem indít be.
Remélem érzed az iróniát...
3# hogy erted?
Amugy, lehet velem van a baj mert tulsagosan felek. "Beindul", nekem ez annyit jelent hogy csk meg kar kapni. De valoszinuleg nem foglalkozna velem ennyit ha csak igy lenne.
Ha nem csak néha megakar dugni, akkor valakinek költözni kell, a 250km.miatt nem?
Tudod már pontosan ki fog?
Ha nem tudod, akkor valószínűleg csak egy kefe lesz...
Amíg nem találkoztál vele, kár törnöd ilyeneken a fejed.
Lehet hogy megszólal, és sírva futsz haza.
Ne ringasd magad előre semmiben, eleve a távkapcsolat halott ügy, én bele sem kezdek ilyenbe.
Na ne már, csak szerelmes akar lenni beléd, mert szimpi vagy. Szexelni semmi kép, azt csak valaki mással. Veled, el nem tudná képzelni a szexet. Téged, csak szeretni tudna.
Mutassál már egyetlen olyan pasit, akinek bejön egy nő, jó vele beszélgetni, szimpatikus, szerethető és ne akarna vele szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!