Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha még sokat gondolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha még sokat gondolok rá?

Figyelt kérdés
Exemmel 3 hónapja szakítottunk, mindennel együtt majdnem 5 évig voltunk együtt. Nekem első komoly kapcsolat és szerelem, 22 éves vagyok. Voltak hullamvolgyek, de nagyon szerettük egymást, jól megvoltunk, egymással terveztünk. Mar a közös nyaralás is be volt tervezve, de hosszabb távú tervek is voltak. A szakítás nagyon nehéz volt, zokogtunk mind a ketten, ő mondta ki, hogy legyen vége, de én is tudtam már egy ideje, hogy nincs közös jövőnk, túl különbözőek a céljaink. Én egyetemre járok, ő dolgozik évek óta, lakhatasrol, osszekoltozesrol teljesen más terveink voltak. Megbeszéltük, hogy szépen válunk el, de persze nem sikerült. A szakítás utáni legnehezebb napok után belevetettem magam az ismerkedesbe, így akartam elterelni a figyelmemet, ami sikerült is, önbizalmat adott. Persze sokat sírtam is, barátaimmal rengeteg idot töltöttem. Ezenkívül elkezdtem intenzíven edzeni, munkahelyet váltottam, egyszóval új eletem lett. Ki vagyok virulva, mindenki azt mondja, jót tett a szakítás, nagyon le is fogytam a kapcsolat végére már, nem ereztem jól magam a bőrömben. De ha minden amellett szól, hogy jó döntés volt, miért ilyen nehéz? Minden nap eszembe jut, alapvetően jól elvagyok, de vannak nehéz napok, sokat gondolok rá, hiányzik is (persze a régi időszak, amikor meg minden rendben volt). Mindenki azt látja, hogy erős vagyok, de magamban meg szenvedek néha. Tudom, hosszú kapcsolat, és idő kell az elengedeshez, de úgy érzem jelenleg, nem találok még egy olyan lelki társat, mint ő volt nekem.
2022. máj. 27. 19:05
1 2
 1/11 Laylah ***** válasza:
Az elsőt általában nehezebb elengedni, mert nincs tapasztalatod, hogy milyen ez, mit kell tenni, mi lesz utána, stb. Ismeretlen terület. Jól csinálod, a gondolataidból meg majd kikopik idővel magától. Csak élj, ne ezen kattogj :)
2022. máj. 27. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez csak az hogy vágysz kapcsolatra szerelemre es jobb híjján rá vetíted ki.
2022. máj. 27. 22:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Igaz vágyok a szerelemre, de már nem vele. Viszont olyan szinten az eletem része volt, hogy így nehéz.
2022. máj. 29. 21:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Sokaig azt is nehezemre esett megszokni, hogy mi már nem alkotunk egy párt.
2022. máj. 29. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Hasonló szituban voltam

Hidd el az idő a legjobb barátod!:)

Próbáld meg átkonvertálni a dolgokat magadban és élvezd az egyedüllétet

2022. máj. 30. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
az ido sem megoldas mindig… jobb lesz valamivel, de ha iszonyatosan kotodtel hozza, ami nem a te hibad tudat alatt tortent, akkor lehet sose fogod tudni elfelejteni. Ugy ertem a gondolata ott lesz a fejedben mindig, csak mar sehogy se fog erzelmileg meghatni. Es ez ellen nem tudsz tenni semmit, ezzel egyutt kell elni, marmint ha tenyleg nagyon melyre sikerult a kapcsolat
2022. máj. 31. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami amit mondasz utolsó, mert elfelejteni kétlem, hogy el fogom, max semleges lesz, ide szeretnék már eljutni. 😂 a kapcsolat nagyon mély volt, egymás lelki társai voltunk, humorunk, véleményünk sok dologban totál megegyezett.
2022. máj. 31. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 ismeros, nekem 3 honap utan sem telik el ugy nap hogy ne jutna eszembe, es nem azert mert en gondolok ra. Barmit csinalok mindig van olyan amirol beugrik, mert egyutt csinaltuk ezt vagy azt vagy zenek amit egymasnak kuldozgettunk, de van hogy vezetek es egyszercsak a semmibol beugrik a gondolata.

Regen elegge a padlora rakott az ilyen gondolat, de most mar inkabb ugy tekintek ra mint egy kellemes emlekre, rossz dolgok ide vagy oda, a jo sokkal tobb volt.

Probaltam nem odafigyelni a gondolatokra, elhesegetni, szabdekosan megutalni a szemelyt, bemeselni magamnak hogy meghalt, stb… de semmi sem jott be, es a tipikus “foglald el magad” dolog is egy hulyeseg mert abban a pillanatban hogy megint egyedul leszel ujra ott fog kopogtatni a gondolata a fejedben. Ezzel egyutt kell tudni elni… A leheto legrosszabb dolog amit ilyenkor tenni tud az ember hogy felcsapja a youtubeot es beirja hogy “how to get back my ex” es kismillio video van erre, de ez csak azt eresmenyezi hogy sose fogsz tullepni rajta erzelmileg, es ha kiderul hogy o igazabol mar reg elfelejtett te meg kiralykent kezeled a gondolataidban mert ott minden rendbejott, akkor megint akkorat fogsz zuhanni a padlora hogy lehet egy darabig fel sem fogsz tudni kelni…

2022. jún. 1. 11:01
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez így van. Van az a pont, amikor már annyira összefonódik az eletetek, mindenhol voltatok már együtt, egy zene, amit sokat hallgattatok együtt, vagy egy sorozat, amit mindig csak együtt neztetek… egy hely, ahova vásárolni jartatok. Mintha a szelleme ott lenne. És ez nem feltétlenül rossz érzés, néha mar csak nosztalgikus inkább. Ez örökké így marad?

Visszamenni viszont eszembe se jutna hozza, oka volt annak a szakitasnak.. meg nem is tudnám már úgy szeretni, mint azelőtt. Szeretni már most se szeretem, csak az emléke ott van a fejemben, és meg a múlt elengedésének fázisában vagyok.

2022. jún. 1. 23:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyebknet igen, ez szar érzés, hogy te rajta gondolkozol (mert nekem se telik nap hogy ne gondoljak rá kb), neki meg lehet már rég nem jelent az egész semmit.
2022. jún. 1. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!