Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás megérzés?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy még a mai nap folyamán szakítani fognak velem. Szomorú leszek, már most tudom, de előtte játszanátok velem egy megérzéses játékot? Szerintetek szakítani fignak ma velem, vagy sem? A végeredményt majd megírom.2022. máj. 17. 18:23
2/17 Noren1989 válasza:
Szakítàsra tippelek, de csak miattad. A típusod addig manipulàlja a helyzetet, mígnem igaza lesz.
Javíts ki, ha tévedek.
3/17 A kérdező kommentje:
Milyen típusom? No mindegy,tippeljetek, addig legalább megy az idő...
2022. máj. 17. 18:28
5/17 A kérdező kommentje:
Ha ez lesz, azt is megírom.
2022. máj. 17. 19:00
8/17 A kérdező kommentje:
Az még nincs. Lehet elnapolja? 🤔 Ha megtudom,megírom!
2022. máj. 17. 21:38
9/17 anonim válasza:
Mik voltak a jelek? Ha úgy érzed, szakítani fog, lehet, tényleg az lesz belőle... Sajnálom. :(
10/17 A kérdező kommentje:
Lényegében én kértem mondja meg hogy mit akar, mert nyilvánvaló volt az utóbbi időben az érdektelensége. Még nem mondta meg. Pedig már reggel kértem arra hogy nyilatkozzon ez ügyben. Viszont ha ennyire elhúzza, akkor ez bizony szakítás már most. Legalábbis szerintem, hiszem ebből a váratásomból is látszik, mennyire lexar, de ez már inkabb lefo.ás.
2022. máj. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!