Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akarok visszamenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok visszamenni ahhoz aki rosszul bánt velem?

Figyelt kérdés
Állandóan az exem jár a fejemben és úgy érzem a lehetőség is ott lenne hogy visszamenjek hozzá de nem akarok magamnak fájdalmat okozni és megalazkodni avval hogy kb visszakonyorgom magam, de ugyanakkor fél éve nem tudom elkepzelni magam mással csak vele. Legbelül tudom hogy nem tud megváltozni. Írt is hogy úgy érzi hibát követett el hogy szakított, de nem hiszem hogy jobban szeretne mint azelőtt de mégis vágyok arra aki közt unk volt,mit kellene tegyek?

2022. máj. 14. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Attól tartok ha visszamennék a problémák is visszajönnének, és ezen én nem tudok változtatni mert benne voltak a hibák, én tényleg csak szerettem úgy ahogy volt elfogadtam, az meg nem igaz hogy nincs más mert lenne, csak számomra nem elfogadható a más...
2022. máj. 15. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem könnyű helyzet. Több minden körülményt mérlegelni kell.

Kb. én is itt tartok most az életemben. (Vannak többen is, de majd meglátom, hogyan alakulnak az események...)

Családi/baráti, egyéb rokoni kapcsolatait mennyire ismered? Milyen szinten számít neked az ALAP megélhetés, elvárnád-e, hogy egy minimális "luxus" szint legyen az esetlegesen közösen alakuló életetekben?

2022. máj. 15. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Túl jó volt a sex vele? 😃
2022. jún. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!