Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mig gondolsz arról az emberről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mig gondolsz arról az emberről, akit nem visel meg az, ha szétesik egy több éves párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Hagyományos esetben az emberek gyászolnak, sírnak ilyenkor. Van, aki visszakönyörgi magát.

Neki meg egy hét múlva szinte semmi baja. Sőt tervezget, hogy tovább tanul, ezért elment venni könyveket. Meg hétvégére le van beszélve egy új randi.

Mit gondolsz róla?

2022. ápr. 25. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
gondolom nem lepődött meg a szakításon, már előre feldolgozta
2022. ápr. 25. 13:53
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Semmit, nem ismerem a körülményeket.
2022. ápr. 25. 14:15
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Attól még megviselheti a dolog, hogy nem ír ki egy önsajnáltató sirám psztot a Fb-ra, szerintem minekinek magánügyü, hogy mit hogyan dolgoz fel.
2022. ápr. 25. 14:17
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Abból kiindulva, hogy ennyire feldobottá és aktívvá vált, azt, hogy a kapcsolatban egy manipulatív energiavámpír zsarnokságában sínylődhetett, ami alól a jelek szerint végre felszabadult. Szerintem minél kevesebb a szenvedés a világban, annál jobb.
2022. ápr. 25. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Ő már hamarabb szakított.
2022. ápr. 25. 14:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt irták erre a hasonlo kerdesemre teljesen normalis az ha vki vidaman szakit es meg sem hatja
2022. ápr. 25. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem is szakítottak már úgy, hogy igazából nekem megkönnyebülés volt. Hónapokig bizonytalanságban tartott, manipulált, éreztette velem, hogy nem vagyok elég jó. Csak én nem voltam elég erős a szakításhoz, mert hosszú kapcsolat volt, nem volt egyszerű kilépni. A szakítás rossz volt, de mintha egy mázsás követ vettek volna le rólam. Utána szabadnak éreztem magam, kinyílt előttem a világ, hamar lett új párom.
2022. ápr. 25. 16:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges.
2022. ápr. 25. 16:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem látod, hogy milyen a 4 fal között, hogyan éli meg.

A tervekkel pedig leköti magát.

2022. ápr. 25. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy hamarabb elmúlt a szerelem az oldaláról, minthogy a kapcsolatnak hivatalosan vége lett volna.

Ahol nem valami drasztikus vet véget a kapcsolatnak, pl megcsalás, fizikai erőszak stb, hanem a sokadik veszekedés után elfáradnak vagy ellaposodik a kapcsolat, ott hamarabb vége az egésznek, minthogy kimondanák. Ahol úgymond beérik egy szakítás, sok apróság halmozódása miatt, ott nincs mit gyászolni. Már megtörtént, mialatt együtt voltak.

2022. ápr. 25. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!