Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezzel megbírkózni?
Figyelt kérdés
Egymásba szerettünk a szeretőmmel, szakítottunk.
Üres lett az életem megint.
Nincs kinek főzzek, nincs kivel beszélgetnem, nincs kinek segítsek. Nincsenek többé együtt töltött lopott órák olyan szexuális élményekkel és kultúrával, amit a férfiak többsége soha nem él meg.
Az egész nem kérdés, csak kiírtam magamból. Köszönöm, hogy elolvastad.
Legyen szép napotok.
45ff
2022. ápr. 24. 07:13
11/17 anonim válasza:
Szerintem mindent meglehet beszélni nem szeretohoz futok retardált módon
12/17 A kérdező kommentje:
A "szerinted" nagyon kevés az életben ám. Csak egy icipicit gondolj bele amit leírtál, ha meg lehetne beszélni nem lenne szeretősdi. Pont szért tartanak az emberek szeretőt, mert valamit nem lehet megoldani hosszú ideig ami két emberen múlik, csak az egyik hajlandó! Nem azt írom, hogy nem létezik kényelemből tartott szerető, de 99%-ban nem ezért van.
2022. ápr. 25. 22:58
13/17 anonim válasza:
Nem, az emberek azért tartanak szeretőt már gerinctelen szánalmas alakok lehet magyarázni, hogy jaj én ezért tartok szeretőt stb, a tényen nem változtat.
14/17 A kérdező kommentje:
13#: Ha neked oda veszne 30millád megnézném mennyire lennél gerinces!
Ha azt mondanád gerinces lennél hazudsz!
2022. ápr. 27. 10:39
15/17 anonim válasza:
Oké, magyarázd nyugodtan attól a tény az tény 😃
16/17 A kérdező kommentje:
#15: Tudod mit? Egyetértek veled, pont ugyan olyan gerinctelenség mint átb@xni a másikat, hogy x évig ilyen vagyok nézd csak... aztán házasságban/együttélés után meg toll a füledbe...
Ok és okozat, gerinctelenségre gerinctelenség a válasz.
2022. ápr. 27. 13:58
17/17 anonim válasza:
Attól otthon ugyanaz a szar fog várni ezért hülyeség a szeretosdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!