Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbirkózni a szép emlékekkel?
Próbàlok a jelenben élni.
Exemmel kb az összes kedvenc helyemen csinàltunk valamit. Még egy nyamvadt villamosmegàllóban is eszembe jut egy közös képünk...de akkor ott àllok, és megyek valahova. Időben előre.
Egy biztos csak úgy magától nem fog elmúlni. Ha csak ülsz filmet nézel netezel gondolkodsz akkor aztán várhatod, hogy elmúljon nem nagyon fog.
És depis zenéket se hallgass!
Kapcsold el a tv-t a Valentin nap c filmről nézz inkább valami Hannibalt
Azért valamit tenned is kell Magyarul, hogy változzon a helyzet.
Szerintem meg nyugodtan hallgass depis zenéket, nyugodtan sírj és gondolkodj. Ki kell adnod magadból mindent, nem szabad elnyomni.
Utána lehet nézni előre.
Hasonlóban vagyok, 7,5 év után.
Mindenhol vele voltam, a város minden pontjáról és az összes kedvenc kirándulóhelyemről ő jut eszembe. Ez van, ezzel nem lehet mit kezdeni. Csinálj programokat barátokkal, vagy menj el egyedül ide-oda, és a régi emlékek helyébe majd frissek lépnek. Találj valami új elfoglaltságot.
Nekem sokat segített, hogy elköltöztem. Egyedül rendeztem be ezt a lakást úgymond. Sok barátom jött és segített. A környezetváltozás sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!