Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet ezzel megbírkózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezzel megbírkózni?

Figyelt kérdés

Egymásba szerettünk a szeretőmmel, szakítottunk.

Üres lett az életem megint.

Nincs kinek főzzek, nincs kivel beszélgetnem, nincs kinek segítsek. Nincsenek többé együtt töltött lopott órák olyan szexuális élményekkel és kultúrával, amit a férfiak többsége soha nem él meg.

Az egész nem kérdés, csak kiírtam magamból. Köszönöm, hogy elolvastad.

Legyen szép napotok.

45ff

2022. ápr. 24. 07:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Idővel. De ha kölcsönös, akkor miért nem folytatjátok?
2022. ápr. 24. 07:40
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Meg is érdemled
2022. ápr. 24. 12:56
 3/17 anonim ***** válasza:
I feel you.
2022. ápr. 24. 15:55
 4/17 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük, és folytatjuk.

Köszi a meg is érdemled dolgot, vannak helyzezek amikor muszáj. Szélsőséges esetek a miénk, de folytatjuk amíg meg nem oldjuk őket, majd tovább együtt, még ha hosszabb idő is. :)

Elhihetitek, nem a kényelem miatt így ...

2022. ápr. 24. 19:37
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

3-as vagyok.

Azt hiszem, hogy most szakítottunk a szeretőmmel fél órája.

Nem mondtuk ki, de mindketten érezzük, hogy most ez így már nem mehet tovább.

Nyakig egymásba szerettünk.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Pontozz le nyugodtan, persze, persze, gusztustalan férgek vagyunk mindannyian mindazok, akik megpróbálják elérni, amit boldogságnak éreznek.

2022. ápr. 24. 20:42
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze aki gerinctelen annak muszáj 😃
2022. ápr. 25. 00:24
 7/17 anonim ***** válasza:

5.

Egyszerű,szállj ki abból a kapcsolatból ami amúgy sem jó számodra..

Ne az legyen a menekülési útvonal hogy agyba főbe csalunk valakit.

2022. ápr. 25. 05:50
 8/17 A kérdező kommentje:

#6-#7

Lássuk csak...

Dolgozom, én főzök, építek (lakást, házat), és szex helyett a telefon nyomkodás megy. Ha kezdeményezek, akkor fáradt vagyok, csikizel, meg a lóf@sz tudja éppen mivel ráz le.

Én vagyok aki beletett egy közös ingatlanba jó sok pénzt, ami az Ő nevén van befektetési célból/okokból. (másfél év múlva rendeződik).

Igen, jól gondolod, nem bízom benne, hogy ha szakítanék viszont látnám-e a vagyonomat ami jogosan engem illet!

Szóval nekem ne gyere gerincességgel!

Van akivel meg lehet beszélni, valakivel nem mert... "megint ez a téma? Már elegeme van..."

Szóval ne magadból indulj ki! És én vagyok a férfi...

2022. ápr. 25. 11:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan gáz, hogy sokan meghazasodnak, kapcsolatban vannak úgy, hogy egyáltalán nem tudnak kommunikálni, kompromisszumot kötni, dűlőre jutni hanem a legundoritobb megoldást választják szerető természetesen nagyon kényelmes 😃

Attól otthon ugyan az a szar van, további jó szarban tengést ❤️

2022. ápr. 25. 18:38
 10/17 A kérdező kommentje:

9# Kíváncsi lennék, hogy 30 millát, az életed munkáját feláldoznád-e a gerincességed oltárán... kétlem.

Ha igennel válaszolsz hazudsz!

Vagy minden hájjal megkent 0 tapasztalattal rendelkező huszon éves vagy.

2022. ápr. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!