Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem(nő)össze jött egy hapsiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem(nő)össze jött egy hapsival,de ő rám gondol állítása szerint.Nemtudom mennyire helyén való ,meg mit mondjak most erre, oké? Meg szólalni se tudtam.

Figyelt kérdés

Pár napja a sors/ balszerencse valahogy úgy hozza,hogy időnként összefut velem elv."véletlen",

De olyanokat meg mond olyankor,hogy valakin látott valami ruhát az utcán,és eszébe jutottam,hogy ilyen van nekem is,meg a poénjaim ahogy szoktam hülyéskedni meg ilyesmi,hajam ki hullik...Részemről nincs harag felé,de nem esett jól amit csinált. Meg hogy nem túl boldog,mondom hát.. majd jön másik,jobb.

2022. ápr. 23. 11:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te magad is írod, hogy tudod, hogy nem boldog. Sz*rul választott, aztán nyilván most te is jobb lennél a következő újig. Hagyd a francba, vergődjön csak.
2022. ápr. 23. 12:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van teljesen :). Én hagyom is,jobban is érzem magam mert nem kell meg felelni meg nemtudom mi,pláne ha nem értékeli
2022. ápr. 23. 12:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
annál ragadnak le aki legvonzóbb és legjobban szerették..jó hapikat nem felejtik csak úgy el..
2022. ápr. 23. 13:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Egy munkatársam hölgy mondta ezt,hogy a jó az mindig jó... Hát oké..meg annó első komolyabb kapcsolata voltam minden téren.Valahol értem hogy "kötődik"
2022. ápr. 23. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
a férfi az aki jó marad több 10 évig..a nök szépsége legtöbbször 30 -35.
2022. ápr. 23. 14:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Érdekes a szerelem mindig az biztos.Valami nem timmel az biztos,ha ilyeneket mond már velem kapcsolatban,és nem az újra koncentrál.Annyit fűztem ehez,amit csinál az egy fel lángolás ideig óráig működik.
2022. ápr. 24. 06:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!