Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolhatom azt, hogy meg bánta, hogy szakított velem?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég szakított velem barátnőm (vagyis már exem)
Viszont az egész baráti társaságom, ami amúgy közös volt azt mondta, hogy tuti meg fogja bánni.
Nekem ezzel kapcsolatban nincs véleményem.
De ha azért szakított velem, mert túl sok volt a "szeretetem" és féltékeny voltam (még mindig úgy érzem jogosan), akkor van esély rá, hogy meg fogja bánni?
2022. ápr. 21. 10:18
11/11 A kérdező kommentje:
Csak érdekel.. Magam sem tudom miért.
Ha kérné sem lennék vele együtt újra.
2022. ápr. 21. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!