Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálta ezt vagy mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt vagy mire gondolhatott?

Figyelt kérdés
Exem megírta, hogy még mindig szeret és hiányzom neki, majd letiltott.
2021. júl. 27. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet részeg volt vagy egy haverja szórakozott vagy kivancsi volt a reakciódra vagy fel akarja kavarni az érzéseidet.

Nem hiába ex, hagyd.

2021. júl. 27. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehet, hogy ő így jobban le tudja magában zárni?
2021. júl. 27. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Kérdező, lehet, hogy így van, ahogyan írod, de ez akkor sem jó így, mert egyoldalú ez a dolog.

Ismerős ez a fajta hozzáállás. De az is lehet, hogy fél a válaszodtól.

2021. júl. 27. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Én is szeretem még.

Nem gondolom gyerekesnek, mert természetesen mindenki máshogy zárja le a dolgokat.

Én is tiltottam le ex, de azért mert nem bírtam elviselni, ha szembe találkoztam vele a közösségi oldalakon.

2021. júl. 27. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is félt a választól, ezért meg sem várta. A tiltás nem a világ vége. Ha beszélni akarsz vele, hívd fel. Beszéljétek meg, zárjátok le rendesen.
2021. júl. 27. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Mikor szakitottatok?
2021. júl. 27. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, millió dolog lehet, hogy pont ő miért csinálta, azt mi meg nem mondjuk.
2021. júl. 28. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudja lezárni magában a szakitást.
2021. júl. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!