Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól mondtam ezt, mit gondolhatott a pasi?
Juniusban hagytam magam rabeszeljen egy pasi aki a szomszedomban lakik es tinderen ismertem meg , hogy lefekudjek vele , vegul belementem pedig nem szokasom igy egyböl , egy idegen ember a szamomra vegulis es szex utan is az maradt
Utana meg hivogatott h talalkozzunk szinten szexelni de ijesztö volt hogy idegen maradt a szamomra es zavarban ereztem magam . El akartam gyorsan felejteni ami sikerult is es egy idö utan ö is abbahagyta a probalkozast , gondolom volt meg neki valakije , elvalt de az a tipus akinek szexpajtik vannak
Most ramirt hogy nem gondolok ra, es mondtam neki h kiegett voltam es nem hoztam jó dönteseket de mar jól vagyok . Nem mondtam hogy hianyzik .
Szegyellem ami törtent .
Tenyleg igaz , idegkimerultseg miatt nem volt jó az itelökepessegem egy ideig
Megserteni se akartam volna
Hogyan jött át ez neki amit mondtam?
Nem bantam meg hogy lefekudtem vele de nem is ütöm a bokam össze örömömben
Szerintem mindegy mit mondtal.
Nagy valoszinuseggel rairt minden nore akit ismer, hogy melyik kaphato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!