Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi rám mosolygott, és zavarba jöttem és el kaptam néha a tekintetem, akkor mit gondolhatott rólam? Gáz hogy nem mosolyogtam vissza?
Figyelt kérdés
Nem nagy szélesen mosolygott, hanem csak kicsit de akkor is. Főleg hogy szerintem kölcsönösen tetszünk egymásnak. Most azt hiheti hogy nem érdekel ő engem?2019. okt. 27. 22:02
1/8 anonim válasza:
Valószinü hogy lehűtötted a pasit ezzel !
2/8 anonim válasza:
Igen. Azt hiheti h kéreted magad, és nem érdekel téged ő.
3/8 anonim válasza:
Hát ha nem mosolyogtal vissza akkor visszautasitottad
4/8 A kérdező kommentje:
Es akkor mit csinaljak? Legkozelebb mosolyogjak ra?
2019. okt. 27. 22:20
5/8 anonim válasza:
Igen, de ha gyakran talalkoztok, akkor koszonj neki
6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam koszonni, csak nem mosolyogok olyan sokat mert konnyen zavarba jovok
2019. okt. 28. 11:08
7/8 anonim válasza:
Igazából tök röhej, hogy a férfiakat ostorozza konkrétan mindenki, de a nők UGYANÚGY diszfunkciósak... Sosem volt olyan hogy a pasi csak úgy odalépett a nőre, mindig a nők küldték először a jeleket, és igen, MOSOLYOGTAK... manapság már minden nő úgy megy az utcákon mint egy kib....ott agyatlan zombi, senkire rá se néznek, én nem is értem hogy lehet így létezni... fú de rohadt idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!