Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt ért véget 3-5 éves kapcsolatotok, mi volt a szakítás oka?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 07:18
11/14 anonim válasza:
Vége felé rengeteg vita.
1 évet vártam, hogy költözzünk össze.
És volt benne féltékenység is.
Ez egy 3 éves kapcsolat volt.
12/14 anonim válasza:
Nekem a magcsalás tette be a kaput.
13/14 anonim válasza:
De durva,h ennyien írtátok a megcsalást!Kíváncsi lennék a nemek arányára,bár lehet,h közhely,de legtöbbször a pasik lépnek félre.Nálam mindig az unalom v a válóok,egyszerűen max egy évig tudok elviselni bárkit,ebből következőleg ennél hosszabb kapcsolatom még nem is v,de emiatt tuti,h nem is lesz.Mindig rájövök,h nálam szórakoztatóbb ember nincs a Földön:D
14/14 anonim válasza:
A 12-es vagyok. Nekem a feleségem jött rá 40 évesen - 20 év házasság + 3 gyerek -, hogy megtalálta az igazit, de nem bennem. :)
Ja, kérem a másodvirágzás, a kapuzárási pánik nem egyszerű dolog. Erre készülni kell, mert az esélyes harmadik mindíg megnyerőbb, frissebb, de lehet, hogy pénzeseb is.
És - a reklámok mind ezt sugallják - sokkal könnyebb kidobni a régit, és venni egy újat, mint a javítással bíbelődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!