Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakított velem baratnőm,mit kellene tennem, hogy vissza szerezzem?
Iszonyatosan szeretjük egymást, még most is mikor mondom neki, hogy szeretem viszonozza.
Azt mondta időre van szüksége, féltékenység miatt szakított.
Én közöltem vele, hogy adjon még egy esélyt és komolyan változatok ezen.
Tudnék még ennél többet tenni?
Illetve, hogy érjem el, hogy folytatni akarja?
22F 22N
Nincs sokat tudsz tenni, mert mindig te húzod majd a rövidebbet. Én is így jártam, hogy a barátnőm kijelentette, hogy ez nem működik, inkább marad egyedül, még annyi esélyt se adott, hogy helyrehozzuk. Pedig nálunk csak annyi volt, hogy sokat dolgoztam, és kicsit ellaposodott a kapcsolat, de előtte meg olyanok voltunk mint két tini.
Ennek már 3 hónapja. Eleinte beszélgettünk, aztán fokozatosan kirekesztet az életéből, é sok esetben abból volt vita, hogy nem mondodtt el semmit, pl lestem a kocsiját, de a héten kiderült, hogy már február végén vett másikat, és már hívni se tudom, max viberen írni neki.
Én voltam féltékeny.
De eleve szarul tálalta, hónapok óta beszéltek, semmit nem tudtam addig.
Mikor szó szerint rá kérdeztem, hogy lett e valami új barátja vagy bárki, akkor le tagadta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!