Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit "érez" az, aki tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "érez" az, aki tudatosan játszik egy másik ember őszinte érzéseivel?

Figyelt kérdés
Szerintem emberileg a legmegalázóbb és a legaljább tett amit egy ember érzelmileg elkövethet egy másik ember ellen. Akik megteszik, mit éreznek? Büszkeséget, hogy de jól át tudtam verni a másikat? Nem éreznek szégyent, megbánást?
2022. ápr. 15. 13:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es téged inkább nem minősítelek, de a buta jelzővel te engem igen. Na ez sem mindegy látod!
2022. ápr. 15. 14:02
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert törölteted a választ, nem leszel okosabb. De amúgy a válaszaidból lejön, hogy miért baxnak ki veled😄. Az ilyen embert kerülni kell messzire. Ez lesz a sorsod, amíg élsz😂
2022. ápr. 15. 14:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Nézd, minősítettél, személyeskedtél (amúgy most is) akkor mit vársz a moderátoroktól? Tapsolnak neked?
2022. ápr. 15. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen emberek nem éreznek.

Te igen, de ők nem...

Először baromira fáj, igen. Aztán eljön az a reggel, amikor úgy kelsz fel, hogy bármi jobb annál a pokolnál, amit ők adni tudnak.

2022. ápr. 15. 15:07
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Én a szándékos fájdalom okozás előtt állok emberileg tehetetlenül,hogy miért kell visszaélni efy másik ember érzéseivel?
2022. ápr. 15. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Pedig igaza van a 4# válaszolónak. Olvass kicsit utána, vagy keresd meg Almási Kitti: Miért hagyod, hogy hitegessenek? c. vlogját. Ez nem áldozathibaztatás, te is felelős vagy, ha elhiszel mindent. Ha nem is az elején, de 1 év alatt biztosan voltak olyan jelek amelyeket figyelmen kívül hagytál.
2022. ápr. 15. 18:34
 17/21 A kérdező kommentje:
A gyengébbeknek: az illető egy vérbeli pszichopata. De hiába mondom, fogalmad sincs arról, hogy ezekben nulla empátia, a hazugságot hazugsaggal leplezte tudatosan. Utólag mondta el hogy ő pszichopata. A szakembereket is átveri.
2022. ápr. 15. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Az én válaszomat töröltetted, mert minősítettelek, de te gyengébbeknek minősíted azt, aki nem ért veled egyet😂😂😂😂😂. Nincs igazad egyáltalán, te vagy hibás.
2022. ápr. 15. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Ugyan nem pszichopatával éltem át hasonlót,de volt "szerencsém".

Szerettem valakit, az életemnél is jobban és pont ő, pont úgy és pont akkor adta azt a pofont, amiből ma sem tudtam még teljesen kijönni.

Olyan szintű megalázást kellett elviselnem tőle hosszú ideig, amit utólag is csodálok, hogy ép ésszel kibírtam.

De talán azért tudtam elviselni, mert szerettem és én nem tudtam egyik percről a másikra pálfordulni.

De olyan lelki törést okozott, hogy azóta mindenki felé gyanakvásom van.És életemben volt olyan is, aki nyíltan ellenséges volt,de ez volt az igazi énje.És ezt sokkal jobb elviselni,mint a mosolygós lelki gyilkosságot...

2022. ápr. 16. 07:21
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz szembenézni az ilyen helyzetekkel. Igen, vannak ilyenek, akik direkt játszanak a másikkal. A legtöbb ilyen esetben azonban gyávaság húzódik meg a háttérben, nem egyenes kommunikáció. A másik fél részéről pedig ideálok kergetése. Sokféleképpen tudjuk átvágni a másikat és saját magunkat is.
2022. ápr. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!