Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit "érez" az, aki tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "érez" az, aki tudatosan játszik egy másik ember őszinte érzéseivel?

Figyelt kérdés
Szerintem emberileg a legmegalázóbb és a legaljább tett amit egy ember érzelmileg elkövethet egy másik ember ellen. Akik megteszik, mit éreznek? Büszkeséget, hogy de jól át tudtam verni a másikat? Nem éreznek szégyent, megbánást?
2022. ápr. 15. 13:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Nehogy azt hidd, hogy az emberek nagytöbbségének olyan nagy, fenkölt érzelmei, érzései vannak😄. A legtöbb alantasabb a kutyánál is. Nézz szét, mit művelnek a világgal,meg egymással!
2022. ápr. 15. 13:32
 2/21 A kérdező kommentje:
Ez hogy jött ide a kérdésemhez?
2022. ápr. 15. 13:33
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Erre én is kíváncsi lennék...
2022. ápr. 15. 13:33
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ehhez is két ember kell, egy aki hiteget, és egy másik fél, aki ezt beveszi.

És ne felejtsük el azt sem, hogy egy szerelmes ember nagyon sok mindent belelát egy kapcsolatba ami nincs, nem létezik.

2022. ápr. 15. 13:41
 5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg senkit nem lehet okolni azért, hogy őszintén szeret és hisz! Aki viszont ezzel tudatosan visszaél, azt viszont lehet okolni. És kizárólag őt!
2022. ápr. 15. 13:43
 6/21 A kérdező kommentje:
Plusz ha vki egyik nap odavan érted, minden rendben, veled tervez, ismeritek egymást egy éve, mi okod volna kételkedni benne? Majd másnap meg a képedbe kapod hogy hopp végig hazudott neked mindent, és büszke magára hogy milyen jól leplezte! Na akkor is az is hibás aki őszintén, tisztán hitt a másiknak, és sosem játszmázott vele?
2022. ápr. 15. 13:46
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

5# Nem, ez nem így van. A szerelmes ember is felnőtt ember, csak és kizárólag ő felelős azért ha nem érdekli, hogy a szerelmét viszonozzák e.

Tudod mi ez?

Önzőség, szűklátókörűség, és saját maga lealázása, hogy olyan után fut, aki nem szereti.

Sajnálatos aki ebben szenved, de nem igaz hogy nem veszi észre hogy nem szereti a párja!

2022. ápr. 15. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

És még valami. Ezer meg ezer jel van arra, ha téged nem szeretnek igazán.

Igen, akkor is ha ezt leplezni próbálják, vagy eljátszák.

Akkor is vannak rá egyértelmű jelek.

Csak hát a szerelem vak, ezt én is tudom, de pl én soha az életbe nem hagytam figyelmen kívül, hogy a párom valóban szerelmes e belém, vagy csak úgy csinál mibtha...amíg nem talál jobbat.

2022. ápr. 15. 13:56
 9/21 A kérdező kommentje:
Addig vagy ilyen okos, amig nem találkoztál vérbeli pszichopatával. Az a hazugságot is hazugsággal leplezi. Az meg kb "áldozathibáztatas" hogy miert nem vette eszre az aki szerelmes azt hogy... egy pszichopatának ha megmondod ketelkedsz benne, olyan szinten összezavar hogy azt sem érted mi történik. Plusz ki tud ugy szerelmes lenni, hogy vizslatja a másikat, mikor őszinte, mikor nem?
2022. ápr. 15. 13:59
 10/21 A kérdező kommentje:
Oh és ahogy irtam, semmi megbánás, hanem büszkeség amiatt, hogy milyen jól ki tudta játszani a másikat, és milyen klasszul kihasználta érzelmileg. Szóval ez azért kemény ám!
2022. ápr. 15. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!