Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki játszadozik más emberek érzéseivel az miért teszi? Milyen ember az ilyen?
Aki tisztában van ezekkel az érzésekkel és így is csinálja, azokat én perpill giotin alá vetném.
Bocs a túlzásért, de az esetek többségében a nő szokott visszaélni az adottságaival, és a hányinger olyankor elkap rendesen. De gondolom te is voltár már ilyesmi szituációban, ha ez a kérdés.
értelek, persze. na én pl így voltam, h nem igazán tudtam, h akarom-e őt... a végén nem jöttünk össze, de azért elég rosszul éreztem magam, mert azt gondoltam, h akkor most a másik biztos egy szemétnek tart engem...
de értem már, mire vagy kíváncsi, amit írsz, az szerintem tényleg megvetendő... olyan volt még velem, h egy srác nagyon össze akart jönni velem, én viszont nem. hú, szegény eléggé járt akkoriban utánam, úgy védekeztem ez ellen, h nagyon visszautasító voltam, bunkó stb.. aztán valamiért lenyugodtam (akkoriban elég depis, meg agresszív, idegeskedő voltam) és barátságos lettem vele, mert ő is úgy közeledett. a végére tök jó haverok lettünk... aztán bepróbálkozott, amire megmondtam neki, h semmit nem akarok tőle, szóval kár erőltetni. de nem sértődött be, azóta is keresi a társaságom, és egész jól eldumálgatunk, de nem érzem magam szemétnek, hiszen ő tudja, h nekem ő nem tetszik... tehát ezt már saját felelősségre csinálja. szerintem úgy van vele, h ha nem kaphat meg nőként, akkor jó leszek neki barátnak. gondolom. szóval ezért szerintem nem játszom az érzelmeivel... nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!