Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek? Párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Párommal szakítani szeretnék, de közbe jöttek olyan dolgok amik meg nehezítik a helyzetet. Többi lent

Figyelt kérdés

Párom és én 17 eve vahyunk egyutt de mar jó ideje nem úgy működnek a dolgok ahogy kellene.

Ő kint dolgozott Ausztriába szezonális munkán, most Németországba próbált szerencsét sajnos nem sok sikerrel.

4 hete ment ki mar akkor tudtam hogy szakítani akarok vele, csak úgy voltam vele, h jöjjön haza, legyen normálisan pénze albérletre meg mindenre.

Erre tegnap közli hogy kirúgták a munkahelyéről és a fizetést se kapja meg rendesen.

Na most nekem nagyon lelkiismeret furdalásom van, hogy ilyen szar helyzet után még én is rá tegyek egy lapáttal a szakítással.

Várjak még amíg kicsit rendbe jön vagy inkább tépjem le a tapaszt úgy mond?

Szerintetek?

2022. ápr. 14. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Minél hamarabb mondd el. Ha jó a kapcsolat, pár hétig lakjon nálad, amíg keres más lakást.
2022. ápr. 14. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Keressetek neki egy állást, de ne húzd sokáig mert csak rosszabb lesz.

Mennyire hajlamos a depresszióra?(ha már úgyis ott akarod hagyni a legrosszabb időpontban)

2022. ápr. 14. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
8%

Legyen benned emberség!

Ne borítsd rá a sz@rt, van elég gondja. 17 évig bírtad, akkor ez a pár hónap, amíg legalább talál egy normális munkát, ne legyen már akkora probléma.

Azt mondjuk nem értem, hogy 17 év alatt hogy nem sikerült egy kétszobás panellakást összekaparni.

Ha szeret téged, akkor nagyon kegyetlen dolog lenne tőled, hogy kidobod. A karma visszaadja ,bármit is teszel.

2022. ápr. 14. 14:30
 4/10 A kérdező kommentje:

Saját lakásom van amihez neki semmi köze, ezért kell neki elköltőzni albérletbe.

Pár hónapot biztos hogy nem fogok tudni kibírni, maximum talán egyet.

De pontosan azért nem akarom rá borítani a szart mert van emberség bennem is.

2022. ápr. 14. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Hagyjuk már ezt a karma dumát, roppant unalmas, ráadásul hülyeség.

Kérdező, ha tudsz, segíts neki abban, hogy esetleg még nálad lakjon egy ideig, de a szakítást minél előbb beszéld meg vele, neked is könnyebb lesz, és neki is meg kell tudnia. Persze, hogy van benned emberség, de ha azt mondod neki, hogy pl. egy hónapig maradhat nálad, már akkor is bőven többet tettél, mint ahogy a többség hozzáállna egy ilyen helyzethez. Érthető a lelkifurdalásod, de ne hibáztasd magad a rossz időzítés miatt :)

2022. ápr. 14. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

"Ha szeret téged, akkor nagyon kegyetlen dolog lenne tőled, hogy kidobod."

ne beszélj már phaszságokat! Ha valaki nem boldog vagy kifejezetten rosszul érzi magát egy kapcsolatban, akkor a legkevésbbé sem számít, hogy a másik állítólag "szereti".

Nem a Málatai Szeretetszolgálat a kérdező.

2022. ápr. 14. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6, remélem hogy egy hozzád hasonló lelki százasszöget "boldogítasz" az offline térben is, vagy még azt se. Jobbat nem érdemelsz.
2022. ápr. 14. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
#7: Mucuka, nem vagyok együtt senkivel szánalomból, annál fontosabb a saját életem, és természetesen mástól sem várom el, hogy kényszerből velem legyen. Az mégis mire jó?
2022. ápr. 14. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogy ha nem albérletben lakik valaki akkor hogy nincs semmi megtakarítása?
2022. ápr. 14. 20:02
 10/10 A kérdező kommentje:

9#

Nem a megtakarításon van a hangsúly.

Hanem a szakítás időpontján.

2022. ápr. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!