Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet? Mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 8 hónapig kapcsolatban voltam egy sráccal. Tök normális volt. Azt hittem ő az igazi. Azt mondta sosem szeretet nálam jobban senkit. Viszont februárban volt egy szo vitának mert rám írt valaki. Persze én nm foglalkoztam vele. De ő tudta. Furcsa lett a viselkedése nem nagyon akarta hogy nála legyek. Úgy volt abba hagyjuk. Abba is hagytuk. Majd az anyja fel hívott sírva hogy a fia szenved. Aznap este le is jött. Minden oké volt azt mondta szeret. Másnap le tiltot azzal az indokkal hogy hagyjuk. Ez mit jelent? Kerestem telefonon ott is tiltva vagyok sőt mindenhol. Majd a munka helyen céges telon fel hívtam azt mondta el múlt minden. Meg kérdeztem az exet miért nem tiltotta? Az volt a válasz mert engem szeretet. Mi az igazság ebből?2022. ápr. 8. 11:39
1/6 anonim válasza:
Nincs igazság! Az exed hülye, vagy nem írtál le mindent arról, hogy mi is történt részletesen. Ki írt rád, és miért, reagáltál -e rá...
2/6 anonim válasza:
Nekem ugy tűnik, szimplán féltékenységbol kirakott.
Valszeg dunsztja nincs a párkapcsolatokrol hogy egy uzenetbe nem kéne egyből megcsalást meg poklokat belelátni. Idiota🤣
3/6 anonim válasza:
Mégis mi volt abban az üzenetben, hogy ennyire összetört?
4/6 anonim válasza:
Szánalmasok vagytok....ő is , az anyja is , te is.
Bazinagy túlzásokba estek.
5/6 anonim válasza:
Nem vagy közömbös neki, ezért váltasz ki belőle ilyen szélsőséges érzelmeket. Az exén már túl van valószínűleg, ezért nem foglalkozik már vele. Szerintem még szeret csak be van kattanva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!