Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyeneket amikor szakított velem?
Figyelt kérdés
Szakított velem, mert mást szeret, mondtam rendben. Erre olyanokat mondott, hogy sokkal többet érdemlek szeretetet, törődést, mint amit a környezetemtől kapok. Teljesen lefagytam, hogy mi van? A szüleim, a családom szeret, a barátaim szeretnek. Miért mondta nekem azt, amit?2022. ápr. 7. 22:07
1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kiírni, hogy pont neki nincsenek barátai, de egy sem, kiskorában sem voltak neki, és az anyjával sincs jóban, a rokonaival sem.
2022. ápr. 7. 22:12
3/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem.
2022. ápr. 7. 22:15
4/10 anonim válasza:
Szerintem a hülye vígasztaló sablon szöveg akart lenni, hogy nála többet érdemelsz, csak rosszul fejezte ki magát.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem az volt, mivel a környezetemet mondta!
2022. ápr. 7. 22:27
6/10 A kérdező kommentje:
Önmagát inkább méltatta!
2022. ápr. 7. 22:35
7/10 anonim válasza:
Igen, ez a klasszikus szöveg, hogy te mindenkinél jobb vagy, jobbat érdemelsz. Tipikus ego simogató sablon szakítás.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem! A családomra a barátaimra értette, a környezetemre! Hogy nem szeretnek úgy, ahogy azt megérdemelném! Magárol nem beszélt hogy jobbat érdemlek nála!
2022. ápr. 7. 22:51
9/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Szerintem sincs ennek értelme, hacsak nem panaszkodtál neki valakikre vagy nem olyannal csalt meg, akiben bízol. Lehet, csak arra értette, olyat érdemelsz majd őutána, aki szeret.
10/10 anonim válasza:
Nem rohadtul mindegy??? Szakított. Tiltás törlés továbblépés.
Nem ilyen baromságokon gondolkodni.
Amúgy ez ugyanakkora baromság mint a "azért maradjunk barátok" kezdetű foshalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!