Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás előtt beszélni valakivel?
Amig beszélgetni akarok problemakrol, addig nem akarok szakitani.
Amikor már szakitasig jutok magamban én már nem beszelek problémákrol. Elengedtem maxon. Gyakorta nem is indokolok vagy nem őszintén indokolok mert ekkor már nem érdekelnek az ígérgetései meg higy változni akarna meg problémákat megoldani, a véleménye sem érdekel már, semmi amit gondol.
Mondok egy olyan indokot amivel nem tud mit kezdeni nem tud rajta vitatkozni nem kifejthető téma, amit csak tudomásul tud venni es kesz.
Kb higyjen amit akar fázisban vagyok mar ilyenkor.
Ha neki konnyebb ugy elengednie hogy azt hiszi csalom, vagy más van a képben, nekem ilyenkor már az sem számít. Higyje akkor azt.
Mentegetőzni sem fogok.
Amig problémákrol bennem beszelgetesi hajlandóság van, vagy ki nem adott sérelmeim amiket ki akarok adni, addig nem szakitok meghallgatom es erdekel a véleménye.
Beszeld meg elotte egy tapasztaltabb fuggetlen emberrel.
Lehet,h jo a kapcsolatod,csak te latod borusan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!