Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet szakítani valakiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szakítani valakivel ha a súlya miatt nem jön már be?

Figyelt kérdés
Nyilván így tüske, vagy törés maradna benne ami később ki tudja mit vált ki, de így mégse lehet hogy bocsi meghiztál és már nem jössz be..
2021. júl. 30. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehetne esetleg ravezetni valahogy, hogy a saját egészsége, illetve a kapcsolatotok érdekében próbáljon meg leadni a súlyától? Vagy már nem szereted és nem erdekel a dolog?
2021. júl. 30. 11:20
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Ne rúgj bele azzal, hogy a súlya miatt szakítasz vele. Amúgy nem próbáltad neki finoman jelezni, hogy pl. sportoljatok együtt, diétázzatok, ilyesmi? Ha nem, akkor szakíts vele ha úgy érzed, hogy nem tudsz vele maradni, de szükségtelen a súlyára fogni. Nem szereted, nem akarsz hosszú távra tervezni, stb.
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem érzem már irántad azt, ami régen. Ezen nem tudok változtatni, próbáltam.
 4/15 A kérdező kommentje:

Már annyit próbáltam neki jelezni segíteni..

De a legnagyobb baj hogy az orvos se győzte meg

2021. júl. 30. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Kövér vagy, nekem így nem jó így mentem, szia.
2021. júl. 30. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Azt már próbáltad, hogy együtt mozogsz vele pl?
2021. júl. 30. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
Én megcsaltam a csajom pont emiatt, de úgy hogy tudjon róla.
2021. júl. 30. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem megérdemli, hogy megtudja az igazi indokot, miért ért véget a kapcsolata.

Ha annyi az indok, hogy "bocsi, meghíztál és már nem jössz be", akkor legalább kevésbé fogja gyászolni a kapcsolatot.

Ha az az indok, hogy "sajnos ahogy telt az idő, egyre kevésbé figyeltél a súlyodra, tudtad, hogy a párodnak ez nagyon nem jön be, hiába beszéltünk róla sokszor, hogy hosszabb távon ez nagyon nem lesz jó, hiába próbáltunk akárhogy változtatni ezen, sehogy sem sikerült megoldani", akkor legközelebb esetleg megpróbálhat keresni olyan embert, akinek ez egyáltalán nem fontos, illetve a jövőben jobban észben tarthatja, hogy mint mindennek, annak is következményei vannak, ha az ember párkapcsolatban kényére-kedvére elhagyja magát és ellustul.

2021. júl. 30. 11:47
 9/15 anonim ***** válasza:
30%

De a legnagyobb baj hogy az orvos se győzte meg"

akkor itt nem 5-15 kiló feleslegről van szó , ha nem beteges elhízásról ...

De miért hagytad zabálni ???

2021. júl. 30. 12:04
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképp szakits vele! Minél gyorsabban, hogy annál hamarabb talaljon egy rendes pasit!
2021. júl. 30. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.