Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nincs szükségük egyedüllétre ha szakítanak valakive?
Nincs. Többségük kapcsolatfüggő.
Exem pl. nem is ismerte a szingliséget, 16 éves korától fogva mindig kapcsolatban volt. A rekord utánam 1 hét volt, kb. utána már ment is pasizni.
"Többségük kapcsolatfüggő."
Sokan vannak, de erősen kétlem, hogy ők alkotnák a többséget. Maximum feltűnőbbek. Akik ugyanis jól elvannak egyedül, azok nyilván nem reklámozzák.
Az utóbbi időben nem találkoztam olyan nővel, aki szingli lett volna. Vagy kapcsolatban volt, vagy kavargatott valakivel, stb...
Szóval de, a nők többsége kapcsolatfüggő. Az, hogy mondjuk fél évig teljesen magukban legyenek pasik nélkül, ahogy az a srácoknál sokszor előfordul, kizárt.
Max egy hónap ugye? Kb. ennyit jelent a nőknél a "kis nyugalom".
Mondjuk meg is értem. A nők könnyen ismerkednek, minek maradjanak akkor egyedül hónapokig.
5-ös, ne haragudj, de nem az teszi ki a többséget, akiket te ismersz a környezetedben.
Elég apró része a teljes egésznek...
15 éves koromtól benne vagyok a csajozásban. Sok nővel volt dolgom. Ezekből némelyikkel összejöttem, némelyikkel nem
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy ismerem a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!