Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani koton miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani koton miatt?

Figyelt kérdés

Nahát én vagyok a férfi, egész életemben nálam idősebb nőkkel jöttem össze, és soha nem kellett gumit használnom, mert ugye fogamzásgátlót szedtek azok a nők.

Most viszont nagy baj van, mert közölte velem a lány gondolom azért mert fiatal és fél hogy baj lesz belőle, hogy csak akkor hajlandó velem szexelni ha gumit húzok...konkrétan azt sem tudom hogy kell fel húzni, de azért megpróbáltam, mire sikerült el ment a kedvem az egésztől, le is lankadt és megmondtam hogy vagy gumi nélkül vagy sehogy.

A másik probléma ami komoly baj, hogy szopni sem szeret...ott tartok hogy már nem is kívánom a szexet így.

Hatalmas veszekedés lett ebből...mert nem hajlandó gyógyszert szedni és a másik dolgot sem.

Én ehhez nem vagyok hozzá szokva, viszont szerelmes vagyok belé nagyon, jobb ha szakítunk inkább? Nekem ez tényleg elég nagy baj...19l 19f

2022. ápr. 2. 19:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
98%
Én 41 éves vagyok, de nem lennék merevedési zavaros 19 évessel. Igaz, merevedési zavar nélkül sem, mert ez a korosztály nem pálya nekem, de ez így rettenet kínos. Amúgy Edricusszal vagyok, ez egy mese habbal. Kisgyerek keménykedik itt, ennyi a történet.
2022. ápr. 2. 22:25
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is béna vagyok az ovszer felhúzásánál. Ezért párom szokta felrakni. Nálunk csak úgy lehet védekezni(fogamzásgátló kikezte a máját). Szerencsére időben észre vették. Ha szereted találtok megoldast. Egy ovszer felrakás is lehet előjátékkal. Csak megbeszélés kérdése.
2022. ápr. 2. 22:31
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Össze sem jöttem volna a párommal, ha nem veszi ki a részét a védekezésből, pedig mikor megismertem, már használtam hormonális fogamzásgátlót.

Elvi kérdés nálam ez. Aki ebben cserben hagy, másban is cserben fog hagyni n

2022. ápr. 2. 23:18
 24/45 A kérdező kommentje:
Azért azt hozzá tenném, hogy azt szereti amikor mondjuk én nyalom ki, de cserébe semmi? Nem vagyok önző hanem nekem ez így baj...
2022. ápr. 2. 23:24
 25/45 A kérdező kommentje:
Amúgy értem hogy nem akar gyógyszert szedni, de ez így azért nem fair..inkább vissza megyek a volt csajomhoz.
2022. ápr. 2. 23:25
 26/45 anonim ***** válasza:
13%

Nem csak gyógyszer vagy gumi van, mint védekezési lehetőség..

Azért a sok gumi használótól megkerdeznem, hogy milyen spontán egymásnak esős, nem papírt bontogatos, szenvedély megszakítós szex nélkül élni..?

A másik téma gáz, de ha nem akarja, ne erőltesd. Nem kötelezheted rá. Sok lány imádja csinálni, ez kiderul az első együttlétnél is.. Olyannal gyere össze.

2022. ápr. 2. 23:49
 27/45 A kérdező kommentje:

Mindegy nem kell háborút szítani megoldom valahogy...aki szereti/tud gumiba kefélni azt nem irigylem, egy határ szar úgy, viszont én akkor sem fogok ha a fene fenét eszik.

Aztán ennyi bevan fejezve.

2022. ápr. 2. 23:55
 28/45 anonim ***** válasza:
93%

Ha annyira zavar a gumi, menj szépen és köttesd el magad. Orvosi beavatkozással még utána is lehet gyereked, sőt, ha úgy van, vissza is lehet állítani 40-80% eséllyel.

Sok sikert.

2022. ápr. 2. 23:56
 29/45 A kérdező kommentje:
Marad a volt barátnőm.
2022. ápr. 2. 23:57
 30/45 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nagyon szeretheted a jelenlegi barátnődet, ha igy simán vissza mész az exhez.
2022. ápr. 3. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!