Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom azt hogy biztos szeret engem a barátom? Jah és 15 éves lány bemehet venni kotont az uzletbe?
Igen, bemehetsz venni. Az egyik haverom is 15 évesen akart venni, kifogott valami idióta pénztárost, aki nem adta ki neki... :D Ez esetben menj máshova és vegyél, de az ilyen pénztárosnak csak gratulálni tudok, épp ezzel kéne megelőzni a "bajt", erre ez nem ad az ép eszű fiatalnak, aki magától venne... :D
Nehéz így megmondani, hogy miből lehet észrevenni szeret-e a barátod. Minden ember más. Szerintem a tekintetéből leszűrhető mindenkinek, amikor a szemedbe néz. 17/L
Inkább kotont vegyél, mint az abortusz!
De azt a srácok szokták venni!
Hát... ez az értelmes társaság...nem válaszolnak, csak arra a szövegrészre, amelyik leginkább megragadja a fantáziájukat... nem baj:
1. az, hogy biztosan tetszel-e neki, az hosszú vagy rövid idő alatt úgyis kiderül, de ha már most a fejedbe vetted, hogy a szüzességedet elhajítod, akkor dafuck...
Amúgy meg nem mintha az érne valamit, de azt mindenesetre jobb, hogyha észben tartod-bármilyen naíva is vagy,vagy nem vagy az,- hogy nagyanyáink idején lehet hogy ilyen volt a helyzet hogy bárki bárkivel bármilyen életszakaszban összefeküdt, de próbálj meg felelősségteljesen viselkedni és NE te vedd az óvszert, te szerencsétlen, ha a huncut fiúcskának kell "testednek gyümölcse", akkor legalább annyi legyen benne, hogy az anyagiakat állja, persze csak ha a körülményei megengedik
AMÚGY BOCS HOGY BŐ LÉRE FOGTAM... remélem segít majd
puszcsók
XDXDXD
Ha van é-d és á-d, akkor ü betűd miért nincs?
A barátod nem szeret, és egy beszari sÄggfej, mert egyébként ő menne be kotont venni!
Nem szeret, csak dugni akar. Az óvszert megveheted, ha akad péntáros (jellemzően egy faszhiánytól frusztrált bányarém) aki nem akarja kiadni, nyugodtan ordítsd le a fejét, hogy gyógyászati segédeszköz, korhatár nélkül veheti meg bárki!
De igazuk van az előttem szólóknak: a minimum, hogy a barátod veszi meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!