Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani koton miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani koton miatt?

Figyelt kérdés

Nahát én vagyok a férfi, egész életemben nálam idősebb nőkkel jöttem össze, és soha nem kellett gumit használnom, mert ugye fogamzásgátlót szedtek azok a nők.

Most viszont nagy baj van, mert közölte velem a lány gondolom azért mert fiatal és fél hogy baj lesz belőle, hogy csak akkor hajlandó velem szexelni ha gumit húzok...konkrétan azt sem tudom hogy kell fel húzni, de azért megpróbáltam, mire sikerült el ment a kedvem az egésztől, le is lankadt és megmondtam hogy vagy gumi nélkül vagy sehogy.

A másik probléma ami komoly baj, hogy szopni sem szeret...ott tartok hogy már nem is kívánom a szexet így.

Hatalmas veszekedés lett ebből...mert nem hajlandó gyógyszert szedni és a másik dolgot sem.

Én ehhez nem vagyok hozzá szokva, viszont szerelmes vagyok belé nagyon, jobb ha szakítunk inkább? Nekem ez tényleg elég nagy baj...19l 19f

2022. ápr. 2. 19:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%
Ülj le, fiam, egyes!
2022. ápr. 2. 19:56
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretnéd, nem ez miatt szakítanál vele és nem kényszerítenéd, hogy gyógyszert szedjen.
2022. ápr. 2. 20:01
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt még sose hallottad senkitől, hogy a gumi nem csak a terhesség, hanem a betegségek ellen is véd, ugye??
2022. ápr. 2. 20:04
 4/45 anonim válasza:
100%
Ilyennel együtt se lennék...
2022. ápr. 2. 20:05
 5/45 A kérdező kommentje:
De hallottam...csakhogy így nekem nagyon nem megy az egész, és tényleg szerelmes vagyok belé, nem szívesen szakítanék vele ez miatt, viszont nem tudom hogy lehetne megoldani.
2022. ápr. 2. 20:06
 6/45 anonim ***** válasza:
96%
Na téged kéne élve elásni
2022. ápr. 2. 20:09
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor milyen, ha nem vagy szerelmes?

Én is ragaszkodnék a gumihoz.

2022. ápr. 2. 20:12
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts mielőbb és mentsd meg magadtól azt a szegény lányt.
2022. ápr. 2. 20:20
 9/45 anonim ***** válasza:
53%
Némelyik kamukérdést elfogad a proli nép igaznak, néhányat nem. Érdekelne a mögöttes logika, mert erről a kérdésről is érződik, hogy egy sebtében összecsapott olcsó kamu. Túl primitív a mentalitás, túl sok az egyszerűsítés.
2022. ápr. 2. 20:23
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Önző majom kretén.
2022. ápr. 2. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!