Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet levezetni ezt a feszültséget?
Figyelt kérdés
A sírás környékez az idegtől! A megbántottságtól, attól, hogy amiket tett azért mennyire utálom. Meg attól, hogy mindezt nem tudom neki elmondani, az arcába "ordítani"! Itt ülök hajnali akárhány órakor, és majd szét feszül a testem az idegtől, majd elbőgöm magam az idegtől, hogy nem tudom elmondani neki mi van bennem, mit érzek. Írnám, de nincs hova. Írnám, hívnám, de letiltott, nem áll velem szóba! És nem emiatt, hogy egy idegbeteg vagyok! Ettől vagyok az, hogy nem tudom kiadni magamból. Belém rugdosott majd mint aki jól végezte dolgát odébb állt.2022. ápr. 1. 05:40
11/12 anonim válasza:
Majd felnősz. És lesznek sokkal komolyabb problémáid,amik mellett eltörpülnek ezek a hisztik.
12/12 anonim válasza:
Az, ha valakit bántottak egy kapcsolatban, eléggé nagy probléma ahhoz, hogy joga legyen rosszul érezni magát!
Ne hallgass a trollokra, jogod van dühöngeni, sírni! Jogod van becsapottnak érezni magad és utálni a másikat.
Nekem az segített, hogy elképzeltem, a következő kapcsolatában pontosan azokat fogja visszakapni, amiket nekem okozott. Rosszabb pillanataimban azt is elképzeltem, hogy előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel megölöm. (CSak elképzeltem, nem csináltam semmit természetesen és senkinek nem is ajánlom azt! Nem jó hely a börtön!)
De a legjobban azt teszed, ha saját magadat képzeled el, amint már túlvagy az egészen, el is felejtetted és boldogan élsz valaki más oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!