Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet levezetni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet levezetni ezt a feszültséget?

Figyelt kérdés
A sírás környékez az idegtől! A megbántottságtól, attól, hogy amiket tett azért mennyire utálom. Meg attól, hogy mindezt nem tudom neki elmondani, az arcába "ordítani"! Itt ülök hajnali akárhány órakor, és majd szét feszül a testem az idegtől, majd elbőgöm magam az idegtől, hogy nem tudom elmondani neki mi van bennem, mit érzek. Írnám, de nincs hova. Írnám, hívnám, de letiltott, nem áll velem szóba! És nem emiatt, hogy egy idegbeteg vagyok! Ettől vagyok az, hogy nem tudom kiadni magamból. Belém rugdosott majd mint aki jól végezte dolgát odébb állt.
2022. ápr. 1. 05:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Na miaz, sértődött kislány?
2022. ápr. 1. 05:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces
2022. ápr. 1. 05:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem,ami segített, (főleg hajnali órákban,ahogy írtad) hogy ilyenkor vettem egy lapot és mindent, de tényleg mindent kiírtam magamból.

Napközben a sport tökéletesen levezette bennem a felgyülemlett feszültséget.

2022. ápr. 1. 05:57
 4/12 A kérdező kommentje:
De remélem jobban érzed magad attól hogy más baján szórakozol.
2022. ápr. 1. 05:57
 5/12 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm! A 4-et nem neked szántam.
2022. ápr. 1. 05:59
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Én sok rock-ot hallgattam. Segített "tombolni". Meg olyan számokat, amik a szakítást támogatjàk. Amik a nőkről szólnak.
2022. ápr. 1. 06:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segített,hogy tudatosítotam magamban,aki így viselkedik velem az nem hozzám való.Új élet és tilsd le te is.

Az az ember téged nem szeret és nem tisztel,engedd el.Sportolj és kezdj élni.

2022. ápr. 1. 06:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt már rég elérte, hogy totál kiábránduljak belőle, elengedjem. Csak ez feszít belülről, hogy amit tett, nem tudom elmondani neki, kiadni magamból felé, hogy esik, mit érzek. Hogy mennyire meggyűlöltem, hogy hogy lehet valaki ilyen ember...vááá
2022. ápr. 1. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

Kéne Neked egy normális férfi aki megmutatja a szép dolgokat.

Hidd el van sok 👍

40f

2022. ápr. 1. 07:24
 10/12 Noren1989 ***** válasza:
76%

Vegyél magadhoz egy jegyzettömböt, írd ki magadból.

Sport, ismik segíthetnek a helyzeten.

2022. ápr. 1. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!