Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szoktatok az exetekre gondolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok az exetekre gondolni? Nem szexuálisan, hanem pozitívan, érdeklődően.. Ha igen miért? Ha nem miért nem kell?

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem tudom miért.Az elsőre elég sokat.Pedig rég volt.
2022. márc. 28. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor szoktam gondolni rá, nagyon hiányzik így 7 év távlatából is. Nagyon kegyetlenül szakítottam vele.
2022. márc. 28. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha-néha eszembe jutnak, csak úgy a kíváncsi kérdés erejéig, hogy mi van velük. De egyikük sem valami aktív Facebookon, egyéb csatornán meg nem követem őket, szóval így ennyiben is marad részemről a dolog :D Pedig néha megnézném, hogy mi lett a sorsuk a szakításunk óta. Csak egy-két kép, vagy a bemutatkozós részben egy "lakhelye" jellegű infó. De semmi hátsó szándékkal, kb a volt osztálytársaimat is ugyanígy szoktam néha kukkolni, hogy mi lett velük az érettségi óta, még ha azóta nem is beszéltünk egyáltalán.

Ez van, én ilyen kis kíváncsi lélek vagyok :D

2022. márc. 28. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul. Bár én nagyjából képbe vagyok mi van vele,az anyjával beszélő viszonyban maradtam.
2022. márc. 28. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Rá sem akarok gondolni, a hideg kiráz tőle. Mentálisan beteg, alkoholista vadbarom.
2022. márc. 28. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyikre sincs okom pozitívan gondolni, nem érdekel, mi van velük. Ha nem így váltunk volna el, akkor sem nagyon érdekelnének, mert a jelenlegi kapcsolatom messze jobb mindnél.
2022. márc. 29. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs túl a kapcsolaton érzelmileg valaki, természetes, hogy sokat gondol az exére. Később, ha hosszú vagy jelentős kapcsolatról volt szó, nyilván eszébe jut, hiszen az élete része volt. SZerintem hasznos is egy idő után újraértékelni a dolgokat, amikor már nincsenek érzelmek és levonni a tanulságokat. Ki mit rontott el, én mit rontottam el, mit csinálnék máshogy. Ebből lehet tanulni, fejlődni. Ha valaki még évek múltán is sokat agyal, ott valami elakadás van, ott nem ment végig a gyászfolyamat. Ezzel érdemes foglalkozni szakember segítségével esetleg.
2022. márc. 29. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi okom rá.
2022. márc. 30. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán gondolok rájuk, és mindig örülök, hogy viszonylag hamar szakítottam velük.

Tapasztalatlan voltam és fiatalon belefutottam egymás után 2 pszichopata durván manipulatív csajba. Brrrrr.... most is borsódzik a hátam, hogy belegondolok, milyen volt a szakítás, különösen az elsővel, b+

2022. márc. 31. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!