Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés, ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Eddig három komolyabb kapcsolatom volt, mindhárom elmondta a kapcsolat elején meg közben is, hogy ő egy szakítás után soha nem kezdi újra, csak előre néz. Aztán mégis mindhárman újrakezdték velem, van, aki 2 hét után, a másik kettő pár hónap után. És volt, ahol megcsalás is volt. Nem vagyok se gazdag, és túl jóképűnek sem tartom magam, ők pedig könnyen találhattak volna mást. Ilyenkor mi az oka, ha egy nő feladja az addigi elveit, és mégis újrakezdni az exével? 30F2022. márc. 20. 19:32
1/2 anonim válasza:
Anno én is sokmindenre mondtam, hogy áh, én soha. Kellett néhány koppanás, hogy megtanuljam tartani magam ezekhez. Valószínűleg ilyen nőkbe futsz bele te is. Nameg vannak simán bolondok.
2/2 anonim válasza:
Mondani sok mindent lehet, aztán amikor bekövetkezik az ember nem így cselekszik. Nyilván jobban tették volna, ha nem kezdik újra, hiszen mint a mellékelt ábra mutatja, csak az idejüket vesztegették, hiszen nem vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!