Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy ne legyek féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek féltékeny?

Figyelt kérdés

Kibékültem egy exemmel, akivel nagyon rossz viszonyban váltunk el. Már iszonyatosan régen volt, valahogy gimi elején, szóval amikor most összefutottunk évekkel később, már nem éreztem semmit, és csak egy normális viszonyt akartam. Meg tudtunk mindent beszélni, nagyon jó volt, jól esett hogy hallottam hogy őt is hasonlóan bántotta a helyzet mint engem. Mivel ilyen felnőttesen megbeszéltük mindezt, megegyeztünk, hogy barátok leszünk, és így bele is csöppentem a baráti társaságába, mert meghívott. Nagyon sokat találkoztam velük, lettek ott is barátaim. Viszont ahogy már nem olyan feszélyezett a kapcsolatunk, az exemmel is közelebb kerültünk, és akármennyire küzdöttem ellene, előjöttek a régi érzéseim. Ezeket muszáj elfojtanom, mert ő már nem érez semmit, főleg, mert ott nagyon nyilvánvalóan tetszik neki egy lány. Ennek a lánynak van pasija, de így is elég intenzíven flörtölnek azért, amit nekem egyre jobban fáj látnom. A többi embert nagyon megszerettem és most legalább nem utáljuk egymást, de egyre inkább azon gondolkozom hogy feladom, nem kínzom magam és kilépek ebből. Jogos, hogy ezt akarom tenni? Nem akarok teátrális lenni de úgy érzem nem maradt más.

23 lány

2022. márc. 19. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a "féltékenység"-nek álcázott kisebbrendűségi érzések eléggé ki tudják borítani az embert. Megértelek.

Talán titkon abban reménykedtél, hogy folytatjátok újra? Ha igen, akkor csak magadat csaptad be!

Jól értelmeztem a helyzetet, hogy más lánynak udvarol már az exed?

2022. márc. 19. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:

amikor összefutottunk nem reménykedtem semmiben, mert teljesen véletlen volt. de lehet ezért mentem bele a társaságába, mert tudat alatt akartam valamit...

és igen, elég egyértelműen másnál próbálkozik

2022. márc. 19. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Alap szabály, hogy az ex az ex. Nem kell jópofizni, meg jó viszonyt erőletni. Rosszba se kell lenni, egy semleges viszony a legjobb. Magadat bántod csak ezzel, és te szenvedsz, ha ilyen tásaságba jársz. El kell engedned, nem ragaszkodni hozzá.
2022. márc. 19. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem teátrális. Jól is teszed, hogy kilépsz ebből a helyzetből. Csak magadat sebzed vele, hogyha benne maradsz.
2022. márc. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!