Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi tévő legyek ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nehezen írom most ezt.

Szakitás szélén állunk a párommal.

Nem megszokott kapcsolat ugyanis a a párom 33éves férfi én 18éves vagyok

1.5éve vagyunk együtt.

Az elején minden tökéletesen ment amolyan filmbe illő szerelem volt.

5hónapja kb rengeteget vitatkoztunk főképp miattam.

Sokat hisztiztem jelentéktelen dolgok miatt.

Viszont volt sok olyan is ami nem felesleges volt. Sokat játszott a gépen ami nekem nem tetszett (napi 6-7órákat) utána már semmihez se volt kedve és ha mondtam neki én voltam a rossz.

Mimdent megtettem amit kért mindig, lestem a kívánságait mit enne hova menne stb. Sajnos ezt ritkán kaptam vissza. Az érzéseimet mindig leszarta kb.

Tegnap volt egy nagy vitánk amiből szünetet kért.

Mondta hogy ne írjak neki, hagyjam békén majd ő keres gondolkozni akar.

Most viszont annyira elveszettnek érzem magam.

Az a mondata jár a fejembe ahogy azt mondta undorodik tőlem.

Nem tudom mihez kezdjek.

Mindenki a környezetemben azt mondta hogy felejtsem el őt, nem hozzám való, hitegetett ameddig hagytam és el nem kezdtem észrevenni a valódi énjét(ezt pl az apukája mondta.)

Egyfolytába sírnék legszívesebben üvöltenék. Már most nagyon hiányzik.

Valakinek esetleg tapasztalat mit lehet ilyenkor csinálni?

Nagyon félek mi lesz, bizonytalan vagyok teljesen.

2022. márc. 16. 04:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi, te csak az ezredik naiv kislány vagy, aki képtelen volt felfogni, hogy a pncuson kívül nem érdekled azt a csávót.

Amíg új volt a szex, addig boldogság. Most már nem az, így leszar, és keresi a következő hlyére vehető csajszit.

2022. márc. 16. 22:27
 12/15 A kérdező kommentje:

Első normális kapcsolata én vagyok.

Előttem is végigkockulta az életét.

Nem tudom miért de valamiért nagyon kötődöm hozzá.

2022. márc. 16. 23:01
 13/15 A kérdező kommentje:

És igen, dolgozik.

Egy napi rutinja, hogy elmegy reggel dolgozni hazajön 4-5fele

Jön hozzám elvagyunk 7-8ig kb hazamegy játszik 9-10ig alszik.

Hetvegen megyek hozzá játszik 12órától kb 6-7óráig utána szakít rám időt. Kb ennyi.

Addig én főzök valamit.

Egy időbe nagyon ígérte az összeköltözést de ameddjg nem dolgoztam én nem szerettem volna mert nem akartam eltartatni magam. Most viszont hogy dolgozok nem akarja már az összeköltözést.

Sok lehetek neki?

2022. márc. 16. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, már sok vagy! Felszedett egy naív kislányt, aki mindent elnéz, megcsinál neki, és ahogy idősödsz kiderül, hogy neked is van akaratod.

Ha 33 évesen te vagy az első normális kapcsolata, akkor nyilván felnőtt nő őt nem viseli el. Mit szeretsz ezen a szerencsecsomagon?

Eddig is csak vesztegetted az idődet mellette, pár év múlva végtelenül sajnálni fogod, hogy valaha szóba álltál vele!

2022. márc. 17. 01:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért kötődsz hozzá, mert az első felnőtt kapcsolatod.

Egy felnőtt férfi és egy felnőtt kapcsolat nem úgy működik, hogy te átmész hozzá, ő 6-7 órát játszik, te addig főzöl. Mi vagy te, az anyja? Utána szakít rád időt? Tényleg de rendes.

2022. márc. 17. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!