Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most mire számíthatok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mire számíthatok vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ismerkedtünk egy ideje... Non stop logtunk a telefonon messengeren is, telefonaltunk is... De akkor közölte, hogy 1,5 hónapokat kint dolgozik és csak pár napokat van itthon. Én ezzel akkor szembesültem mielőtt kimenet este. Én is éltem kint éppen ezért nem akarok soha többet tavkapcsolat öt senkivel, ezt meg is fogadtam magamnak!!!! Aztán előtte még beszelgettunk az eddigi 'kapcsolatokról' . Ő annyit mondott van, lenne nem is egy opcioja hogyne de nem érzi (elvileg azt) amit kéne...(ide hívott, oda, a oda) Na itt nálam el vágta magát... Bármit amit instara, fb-ra kiteszek, (munkáimal kapcsolatban) egyből ő az első aki megnezi. Mikor közöltem vele, hogy ha van ennyi lehetősége, én nem versenyzek senkivel, éljen velük ha már annyira lelkesen mondta, és tudom milyen kint... De nekem az a 1,5 hónap az, sok külön, így még se lehet ismerni egymást szerintem. Ért mindent ez volt az utolsó beszélgetésünk 2 héttel ezelőtt, azóta semmi más reakciót nem kapok tőle, mint, hogy nézi mit osztok meg. Lehet tőle számítani valami üzenetre? Bocsánat ha kicsit kusza lett, jelen pillanatban sajnos csak így tudom megfogalmazni!!!
2022. márc. 12. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Szakadj le róla! Miért nem tiltod le? Aki ilyet mond azzal épp eszű nő nem számol "lenne nem is egy opcioja hogyne de nem érzi (elvileg azt) amit kéne".

2022. márc. 12. 17:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Téged miert zavar vagy befojasolja az életed ha valaki talán 2x több válasz reményében ki ír kérdést?? Látom tulsagon raersz, hogy itt élet az életed!!! Se munkád se suli közben itt eléd magad? Ezen kicsit elgondolkoznek.. Mde láttam mással is el játszotta... Qa gáz vagy csak szólok!!
2022. márc. 12. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
"(ide hívott, oda, a oda)" Ez a legértelmesebb rész a leirásodban.
2022. márc. 12. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es Azért nem kapsz választ egyik kérdésre sem, mert 32 évesen inkább a tini párkapcsolatokban lenne a helyük! Ideje lenne felnőni.
2022. márc. 12. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Tartaléknak jó vagy, ezért kattintgat még. Én nem áltatnám magam, hogy ebből bármi is lesz, max. 1-2 kettyintés, ha épp nincs a keze ügyében más.
2022. márc. 13. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!