Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van annak értelme ha féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak értelme ha féltékeny az ex?

Figyelt kérdés

Ha tenned miért tenned? Meg egyszer ha tenned vagy tetted, Sikerült így visza szerezni az exed rövid időn belül?

Az olyan válaszokra nem tartok igényt aki csak beszologat, bunkó idióta válaszokat ír! N.

2022. márc. 11. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem igazán értem, mit is akarsz kérdezni.
2022. márc. 11. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne féltékeny? Gondolom ő szakított, mert már nem érdekled, az, hogy csöcsös képeket raksz ki, az kétségbeesett kaparás.
2022. márc. 11. 20:23
 3/7 A kérdező kommentje:
😂 😂 😂
2022. márc. 11. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudnék róla, ha féltékeny, mert problémás szakítás esetén megszakítanám a kapcsolatot.

Féltékenységgel visszaszerezni valakit? Szerintem ilyen nincs.

2022. márc. 11. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Csocsó... Csocsó kép... És ha én vagyok a pali akkor mivan csóró?
2022. márc. 11. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Magyarázd mar el a kérdésed!!!

Kiteszel képet amire ő féltékeny lehet?

2022. márc. 11. 21:23
 7/7 anonim válasza:

Bármennyire is válaszolnék nagyon szívesen, csatlakozom a többiekhez... Én sem pontosan értem mi a kérdés.

Arra vagy kíváncsi, hogy van-e joga az exnek féltékenykedni?

2022. márc. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!