Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akinek azért ment tönkre a párkapcsolata, mert a másik nem tudta elfogadni, hogy lmbt+ testvéred van (Aki nincs kiutálva a családból)?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 10:10
1/7 anonim válasza:
Sajnos elég sokan lehetnek ilyenek, szerencsére én mindig olyan emberrel jöttem össze, aki nem ennyire egy emberi selejt, hogy azon próbáljon fogást találni, hogy a testvérem milyen párkapcsolatban van, kivel, stb.
Ezt inkább a 19. században megragadt szellemiségű emberekről tudom elképzelni.
2/7 anonim válasza:
Szerencsére nem volt ilyen kapcsolatom. Én magam nem tűrnék magam mellett olyat, akinek ez vörös posztó.
Húgom fia félvér kissrác. Ha pl ez valakinek nem tetszik, akkor elköszönök.
3/7 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze homofób emberrel, de még olyannal sem, aki azt mondja, hogy "semmi baj ezzel, amíg a 4 fal között marad", de még olyannal sem, aki látszólag elfogadja, de ha előkerül a melegházasság, mint téma, akkor nekiáll ellenkezni, gyűlölködni. Már az elején tisztázom az ilyesmi témákat, pedig nincs ilyen ember a családomban.
4/7 anonim válasza:
Nem. Meg aztán nem is értem az összefüggést, nem lmbtqApacheHelicopter személlyel ismerkedem, hanem a testvérével. Az, hogy a családja összetartó meg külön jó pont.
6/7 anonim válasza:
Össze sem jönnék homofóbbal. Nekem is van a családomban lmbtq személy, számomra teljesen természetes az, hogy mindenki azt szeret, akit akar és úgy éli meg a szexualitását, ahogy akarja. Ha valaki nem így gondolja, azzal nem azonos az értékrendünk és nincs dolgunk egymással. Még havernak sem tudnám elfogadni, nemhogy társnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!