Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított kb 1 hónapja,de a kapcsolatot még is szinte napi szinten tartja velem,ezt illik ilyenkor így?
Figyelt kérdés
Volt olyan nem régiben ,este felhívott,hogy ne haragudjak vele vannak gondok ő a bunkó nem velem van baj. Akkor utána kért segítséget tőlem, el tudnám-e vinni haza,meg behívott hozzájuk ebédre,aztán most megint vissza vett picit. Szóval ez magas ilyen helyzetben ez,ha már szakított,meg mit vár tőlem el?Meg a medál amit anno kapott láttam még bent a nyakában. Nagyon zavarodottnak tűnik úgy cak pak,hol sír,hol jó kedve van,és ez korábban is volt évekkel ezelőtt. Én meg nem merem mondani neki,ha annyira gyenge mentálisan,akkor esetleg egy doki.Családjukban van hasonló elképzelhető a dolog hogy örökölhette,meg ez a természete,hogy nem kommunikál ha van valami hiába kérdezi az ember ,hanem oda durrant vele és a szakítás neki a megoldás...2022. márc. 11. 09:58
11/11 A kérdező kommentje:
Hmm..igen benne lehet ez is.. mindenesetre érdekes egy két dolog.
Összeségében igen,önbizalma az hiányzik,többször szomorkás,legalább is sokszor mondogatja ezt,meg hogy neki rossz az élete. Nem haragszok rá,hogy ilyen,meg részben meg is értem. Az bántott hogy ezt rajtam vezeti le,amikor mellette vagyok/ voltam. Hagyom magába,ahogy jól esik neki aztán jól van
2022. márc. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!