Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm szakított kb 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szakított kb 1 hónapja,de a kapcsolatot még is szinte napi szinten tartja velem,ezt illik ilyenkor így?

Figyelt kérdés
Volt olyan nem régiben ,este felhívott,hogy ne haragudjak vele vannak gondok ő a bunkó nem velem van baj. Akkor utána kért segítséget tőlem, el tudnám-e vinni haza,meg behívott hozzájuk ebédre,aztán most megint vissza vett picit. Szóval ez magas ilyen helyzetben ez,ha már szakított,meg mit vár tőlem el?Meg a medál amit anno kapott láttam még bent a nyakában. Nagyon zavarodottnak tűnik úgy cak pak,hol sír,hol jó kedve van,és ez korábban is volt évekkel ezelőtt. Én meg nem merem mondani neki,ha annyira gyenge mentálisan,akkor esetleg egy doki.Családjukban van hasonló elképzelhető a dolog hogy örökölhette,meg ez a természete,hogy nem kommunikál ha van valami hiába kérdezi az ember ,hanem oda durrant vele és a szakítás neki a megoldás...
2022. márc. 11. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Érdemes lenne kukázni, de mivel nem mered megmondani se neki igy jól van ez ahogy van
2022. márc. 11. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát simán kihasznál...én biztos nem utaztatnám a valagát ezek után, semmi közünk egymáshoz a szakítás után. Te meg nem tartozol neki semmivel.
2022. márc. 11. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha labilis a lány, akkor finoman, de őszintén kell hozzá állni. Nem jó, ha nem tudja magát ezen túltenni.
2022. márc. 11. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A medál sztm tök érthető,a többi nem igazán.
2022. márc. 11. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem illik kérdés! Beszéljétek meg, a szakítás után nem normális az állandó kapcsolattartás, hiszen így nem tudtok tovább lépni, ez egyikőtöknek sem jó. Nyilván nem kell utálkozni, de ő hozott egy döntést, akkor ne beléd próbáljon kapaszkodni, hanem élje a saját önálló életét. Az pedig nem sértés, ha azt mondod, hogy kérjen pszichológustól segítséget, ha nem megy egyedül a szakítást feldolgozni, nem orvos, hanem mentálhigiénés szakember.
2022. márc. 11. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem illedelem kérdése :D

Csicskának vagy már csak tartva. max a szép emlékek és a sajnálat miatt hívogat, Ja meg hogy oldj meg neki dolgokat.

2022. márc. 11. 11:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Mindenképp jelezni fogom eztneki nem bukón persze,hogy ez így nem jó. Úgy lett minden ahogy szerette volna minden dráma nélkül csendben,akkor ne kapaszkodjon belém már.

Átfutott az agyamon,hogy talán tényleg fejős tehén szerepet játszok ebben a szituban.

Pszichológus szerintem nem a szakítás miatt kellene,hanem így saját maga miatt,ez a hirtelen hangulat váltás,de mivel közöm nincs hozzá,így nem akarok nagyon ebbe bele folyni.Utálni nem utálom,persze nem is esik jól.

2022. márc. 11. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elküldeném a k. anyjába ha ennyire madárnak néz. Mondjuk engem nem is nagyon használt ki egy nő sem.
2022. márc. 11. 16:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem picit új ez a szituáció ilyen értelemben. Volt barátnőkkel ha vége lett vége lett.

Most ő nála jelen helyzetben,most ez miért van.. Vagy is hát sejtem amit írt is egyik hozzá szóló,hogy megoldani egy két dolgot ha olyan van, amit természetesen nem fogok.

Az a probléma,még úgy a saját énjét sem tudja hova rakni. Meg hogy jelentkezik mondjuk 2 naponta,mert ha lesz másik párja vagy nekem is,akkor ezt egyik sem díjjazza ami jogos. De úgy nézki idáig annak ellenére,hogy ő akart szakítani,nekem kell erre pontot tenni

2022. márc. 12. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehez, nem gondolta komolyan a szakítást, azt remélte, futsz utána. Kevés az önbizalma, azért labilis.
2022. márc. 19. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!