Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedés kezdetének kezdetén illik a szexualitással kapcsolatos kérdést feltenni?
társkeresőn ismerkedek.. egy sráccal 2 napja levelezek és megkérdezte, hogy lefeküdtem e már valakivel...
semmi gond nincs a kérdéssel, de szerintem amikor még csak levelezünk bunkóság ilyet kérdezni... ti mit gondoltok erről?
Maximum a hangnem a fura.
Ha azt kérdezné: volt-e már komoly kapcsolatod, ami lényegében ugyanerre kíváncsi, akkor te sem akadnál fent. :) Kicsit szókimondó a srác, ennyi.
én valahogy úgy tudnám elképzelni ,hogy több találkozás, komolyabb, mélyebb beszélgetés, ismerkedés után nem fura ha felvetül a kérdés... de eddig volt vagy 10 üzenet váltás...
valamiért nem gondolom ,hogy az ismerkedés legelején ez lenne a leges legfontosabb kérdés..
Nem írtad,hogy hány évesek vagytok, de bizonyára nagyon fiatalok.
Számomra is fura ez a kérdés, úgy általánosságban, kapcsolat időtartamától függetlenül.
Első időszakban ilyet nem kérdezünk, aztán már úgyis jön az,hogy amennyiben akar mesélni majd mesél arról,hogy volt-e már szexuális kapcsolata.
Viszont nem tartom bunkónak azért, mert ezt megkérdezte, egyszerűen le kell szűrni belőle a lényeget: ennek a srácnak a szex központi kérdés, vélhetőleg központibb mint az érzelem és a romantika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!