Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért ez alatt az exem?
Figyelt kérdés
Tegnap beszéltünk.
És ezt mondta:
Legyen ez akár egy hosszabb szünet vagy bármi más, a javunkra fog válni.
Úgy látja még van esélyünk együtt?
Fajdalmas de békés szakítás volt.
Nem régen történt.
2022. márc. 9. 09:15
1/8 anonim válasza:
Sejtelmes. Ebben minden benne van.
2/8 anonim válasza:
Talonban akar tartani hátha később elővehet a fiokbol szexre de most van más, de "hidegebb időkre" még jo lehetsz
3/8 anonim válasza:
Nesze semmi, fogd meg jól kijelentés. Ne foglalkozz vele.
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szerint nem volt fenntartható a kapcsolat működése, jó döntés volt véget vetni neki. Javatokra fog válni... (a többi az pipafüst).
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon bele akarok olvasgatni, akkor ahogy a 4-es is írta, nem volt fenntartható a helyzet, mindenképpen külön kell lennetek. A többi része meg talonban tartogatás, hogy majd később még nyithasson feléd, ha meggondolja magát. Vagy kiszórakozta, vagy ki tudja mi, nem ismerjük a pontos sztorit.
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok híve a haragban elválásnak, de ennek sem. Nagyjából semmi értelme az egésznek, az írásodból ítélve nekem az jön le, hogy te még remélnél valamit a jövőre nézve, ezt valószínűleg ő is látja és két lehetséges oka van annak, amit ír:
1. Próbál támogatni lelkileg, mert sajnál
2. Talonban tart, hogy ha majd esetleg kalandozni lesz kedve, legyen egy biztos numera
Bocsánat a nyers őszinteségemért, de én így látom.
7/8 anonim válasza:
Hát igazából én úgy érzem te arra várnál nyilván hogy ez jót jelentsen és talán jelenthet is... De nem hiszem,hogy ebből lesz valami. szerintem most adj neki kb 2 hét teljesn csendet aztán írj neki hogy szeretnél vele beszélni dolgokról,hogy még is merre menjetek, együtt vagy külön stb. Tudom hogy nehéz de szerintem ez a legjobb út :D
8/8 anonim válasza:
Szakítottatok. Akkor most miért kell még találkozni és beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!