Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátom nem érti meg, hogy szakítottam vele, egyszerűen nem érti. Miért?
Sziasztok, kicsit hosszú lesz, és bonyolult, anno tavaly előtti év nyaraban jöttünk össze erasmuson, egy suliba is jártunk csak o egy osztállyal idősebb volt, sose gondoltam volna hogy egy ekkora meno gyerek majd összejön velem, bár én se vagyok csunya de nem vagyok a társaság középpontja, se az a bulizós se az aki minden illegalisba benne van, ő meg pont ilyen.
Először tavaly szeptemberben kezdődtek a problémák, én akkor kezdtem a 12.et, ő meg akkor ment egyetemre (jog) es egyre bunkobb lett velem, egyre kevesebbet akart találkozni, rafogta a tanulásra, kozbe meg egy csoporttarsa rám írt, hogy még mindig együtt vagyunk e, mert ha igen akkor neki van ehhez egy kis rossz híre, a volt barátom részegen osszetorte a professzora kocsiját, majd hogy ez ne derüljön ki le is feküdt vele, persze kiderult, ki is rúgták. Na ekkor borult a bili és mondtam hogy én ezt befejeztem és szakítani akarok, ez volt úgy hogy egy hónapja nem találkoztunk előtte, mert sose ért rá, akkor se beszéltük meg, én mentem át hozzá, utólag kiferult azert nem volt ideje velem találkozni mert közbe meg 3 másik lánynak csapta a szelet. Borzasztoan csalódott voltam, rengeteget sírtam de közben meg rajottem hogy nem engedhetem el magamat mert erettsegizek meg minden és tanulnom kell, decemberre kb megnyugodtam úgy ahogy.
Januárban megint osszehozott minket a sors, bár ezt inkább már csak osszejarasnak mondanám, bármennyire is haragudtam rá, bármennyire is nem akartam még mindig szerettem. Egy 2 hete szakítottam vele ismét én, miután megtudtam hogy megint megcsalt, most éppen mással, akivel amugy hetek óta talalkozgat, azóta amugy nem vették vissza az egyetemre, most fogja újra próbálni máshol.
Viszont képtelen felfogni hogy vége van, azóta irogat, hívogat, és találkozni akar hogy belém volz először szerelmes nem akar elvesziteni soha többé nem fordul elő ilyen megint, én is szeretem őt, de tisztelem magam annyira hogy nem megyek bele egy olyan kapcsolatba ahol nem tisztelnek, ezt meg is mondtam neki, de képtelen felfogni, amekkora egy tajparaszt nem képes megerteni.
Ez miert van? Mit tegyek? Már letiltottam de valahogy mindig megtalal, múltkor atjott hozzam, hogy ő ezt nem akarja befejezni meg ilyeneket mondogat, de nem hinném hogy bánja miután 2x csalt meg.
Nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, volt előtte egy baratom de az nem igazán volt kapcsolat, vele feküdtem le először, és tényleg nagyon szerelmes voltam, ezért is volt olyan nehéz ezt a döntést meghoznom.
Ugy érzem valahányszor ir, csak jobban feltepi a sebeimet, sose szakítottam meg senkivel, nem gondoltam volna hogy azzal fogok akibe ennyire szerelmes voltam, de már másodjára se kellett volna belemennem egy ilyen csunya első vég után, anyukám is ezt mondta, de a hülye a saját karan tanul, mint mondani szokták.
En 19 vagyok, szeptemberben leszek 20, ő 21 volt februárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!